Etusivu / Löydä apua / Essi Kinnunen

Essi Kinnunen

Koulutuksessa Muu, Ratkaisukeskeinen
Järvenpää,
Suomi
Asiakasryhmät
Parit Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni missä tahansa mieltäsi kuormittavassa asiassa. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja osana opintojani tarjoan koulutusterapiaa, olen myös seksuaaliterapeutti sekä seksuaalineuvoja. Pohjakoulutukselta olen terveydenhoitaja ja kätilö.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Lisäkoulutukset

Mindfulness Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten tarinoista sekä ihmisten selviytymiskyvystä elämän tuomista haasteista. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, empaattinen, läsnäoleva sekä keskusteluun aktiivisesti osallistuva ja asiakasta kunnioittava. Minulle on tärkeää luoda kanssasi toimiva ja tasavertainen yhteistyösuhde, jossa haastavia ja vaikeita asioita voimme yhdessä kohdata ja käsitellä luottamuksellisessa sekä turvallisessa ilmapiirissä.

Mitä istunnoillani tehdään

Työskentelyni on voimavarakeskeinen sekä tulevaisuussuuntautunut ja pohjautuu tavoitteiden asettamiseen. Sinä olet oman elämäsi paras asiantuntija. Etsimme yhdessä sinun henkilökohtaisia vahvuuksia, voimavaroja, taitoja sekä uusia näkökulmia tilanteeseen. Näitä voit hyödyntää parantaaksesi tilannetta suuntautumalla vaikeuksista kohti toivetulevaisuutta unohtamatta menneisyyden kokemuksia ja tapahtumia sekä niiden mahdollisia vaikutuksia sinuun ja ihmissuhteisiisi nykyhetkessä.
Työskentelytapani on keskusteleva sekä liitän tarvittaessa erilaisia kehollisia menetelmiä. Niitä ovat mm. rentoutumis- ja mielikuvaharjoitukset, hengitysharjoitukset, sekä mindfullness. Keskustelun ohessa voimme hyödyntää myös luovia menetelmiä kuten kirjoittamista.
Ratkaisukeskeistä psykoterapiaa voidaan toteuttaa sekä lyhyt- että pitkäkestoisena sinun tilanteen ja tarpeen mukaan.

Tarjoan apua
Fyysisen sairauden käsittelemiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Raskaus & synnytys Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä (23 vuotta) ja laaja-alainen työkokemus kätilönä synnytysten ja naistentautien parissa työskentelemisestä. Tällä hetkellä työskentelen pääkaupunkiseudulla synnytyssalissa ja toimin myös synnytyspelkokätilönä sekä pidän synnytystä pelkäävien valmennusryhmiä. Seksuaaliterapeutin vastaanottoa olen pitänyt sairaalassa, lisäksi olen toiminut kätilönä turvapaikanhakijoiden äitiysneuvolassa. Minulla on myös Mindfulness perustutkinto. Ammatillisia erityisosaamisalueita ovat mm. raskausaika, synnytykseen valmistautuminen, synnytyspelkotyö, synnytyskokemuksen jälkikeskustelut sekä seksuaali- ja lisääntymisterveyteen liittyvät kysymykset ja haasteet.

Asiakaskuntani

Työskentelen yli 18 vuotiaiden kanssa. Olen kiinnostunut laajasti eri elämänalueiden haasteista.
Koulutusterapiaan voi hakeutua monista eri syistä kuten esimerkiksi ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset, työhön ja opiskeluun liittyvät kysymykset, oman elämäntilanteen pohtiminen, muutostilanteet ja kriisit, stressireaktiot, ahdistus, masennus, uupumus, erilaiset pelot.
Seksuaaliterapiassa keskiössä ovat seksuaalisuuden kysymykset ja haasteet yksin tai yhdessä kumppanin/kumppaneiden kanssa kuten esimerkiski, oman seksuaalisuuden pohtiminen, seksuaalinen itseluottamus, haluttomuus ja halujen eriparisuus, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, synnytyksen jälkeinen seksuaalisuus. Voit tulla keskustelemaan esimerkiksi tulevasta synnytyksestä, synnytyspelosta, vanhemmuudesta, keskenmenon käsittelyyn sekä jälkikeskusteluun aiemmista synnytyskokemuksista. Tukihenkilö tai kumppani on myös tervetullut tapaamiseen.

Lisätiedot

Koulutusterapia on laadukasta hoitoa sekä tiivisti koulutusorganisaation taholta seurattua ja työnohjattua kokeneiden psykoterapeuttikouluttajien toimesta. Otan asiakkaita vastaan Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi Oy:n Järvenpään toimipisteessä. Sinne on vain neljän minuutin kävelymatka Järvenpään juna-asemalta. Etäyhteys mahdollistaa tapaamiset myös eripuolille suomea. Tulevaisuudessa valmistuttuani tarjoan Kela tuettua psykoterapiaa.

Tutustumiskäynnin hinta

50,00

Vakiokäynnin hinta

50,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito 45 min 50€
Seksuaaliterapia 45 min 85€
Tuki-ja kriisikäynti 45 min 85€