Etusivu / Löydä apua / Emmi Pentikäinen

Emmi Pentikäinen

Psykologin keskusteluhoito Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Ruoholahti
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja Ilta-aikoja
Tämä ammattilainen tarjoaa psykologin keskusteluhoitoa. Lue lisää.
Kaipaatko apua esimerkiksi mielialaan, itsetuntoon, ihmissuhteisiin tai työssäjaksamiseen liittyvissä ongelmissa? Tarjoan sinulle tukea elämän kriisitilanteissa ja apua niin pienempien kuin suurempienkin ongelmien tutkimisessa ja ratkaisemisessa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Minulle on tärkeää myötätuntoinen ja hyväksyvä suhtautuminen asiakkaan yksilölliseen kokemusmaailmaan. Psykologina haluan lisätä asiakkaiden ymmärrystä omasta tunne- ja ajatusmaailmastaan sekä suhteestaan niin itseensä kuin toisiin ihmisiin ja ympäröivään maailmaan. Tarjoan asiakkaille turvallisen vuorovaikutussuhteen, jossa käsitellä vaikeitakin tunteita ja ajatuksia.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoilla hahmottelemme yhdessä asiakkaan kanssa kuvan nykytilanteesta ja hänen keskeisiksi kokemistaan ongelmista sekä määrittelemme tavoitteen työskentelylle. Autan asiakasta löytämään ja tavoittelemaan itselleen merkityksellisiä asioita sekä tunnistamaan tekijöitä, jotka tällä hetkellä estävät häntä elämästä täysipainoista elämää. Pyrimme yhdessä aktiivisesti työskentelemällä helpottamaan tilannetta ja lisäämään asiakkaan voimavaroja sekä työkaluja ongelmien käsittelyyn myös tulevaisuudessa.

Tarjoan apua
Fobiaan/kammoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Univaikeuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

85e/45min