Etusivu / Löydä apua / Elina Sorvola

Elina Sorvola

Koulutuksessa Sairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Turku, Turku
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Kärsitkö lievistä tai keskivaikeista ahdistuneisuusoireista - Hae mukaan syyskuussa alkavaan kuuden kerran pienryhmään, jonka tavoitteena on hoitaa ahdistuneisuusoireita Hyväksymis- ja omistautumisterapian menetelmin (HOT). Hot on osa kognitiivista käyttäytymisterapiaa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Lisäkoulutukset

Seksuaaliterapeuttinen osaaminen

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen helposti lähestyttävä, myötätuntoinen ja läsnäoleva. Pyrin säätelemään aktiivisuuttani keskustelussa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Minulle on tärkeää luoda luottamuksellinen terapiasuhde, jossa on mahdollista käsitellä vaikeitakin asioita. Hoitosuhteessa työskentelen asiakasta arvostaen ja tasavertaisesti yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Pyrin tarjoamaan omaa asiantuntemustani, jotta asiakkaan elämänlaatu ja hyvinvointi paranee. Sairaanhoitajana minulla on yli 15-vuoden työkokemus psyykkisten häiriöiden hoidosta niin sairaalasta kuin avohoidosta. Olen myös koulutukseltani auktorisoitu seksuaalineuvoja.

Olen kognitiivisen käyttäytymisterapian neljännen (viimeisen) vuoden psykoterapeuttiopiskelija.

Mitä istunnoillani tehdään

Hyväksymis- ja omistautumisterapeuttinen (HOT) ryhmä on taitopainotteinen (ei vertaistukiryhmä), jossa keskeisin tavoite on uusien, hyvinvointiin vaikuttavien taitojen oppiminen ja niiden soveltaminen omaan elämään. Keskeisin sisältö muodostuu kahdesta osa-alueesta, jotka ovat tietoisuustaidot sekä arvopohjainen työskentely (arvojen kirkastaminen, tietoinen osallistuminen arvojen toteuttamiseen sekä arvojen hyödyntäminen tavoitteissa ja päivittäisissä valinnoissa). Ryhmään mahtuu neljä henkilöä ja se kestää kuusi viikkoa syys-lokakuussa 2019. Yhden tapaamiskerran kesto on 1,5h. Ota yhteyttä niin kerron ryhmästä lisää.


HOT edustaa uusinta, kolmannen aallon kognitiivisen käyttäytymisterapian suuntausta. Sen vaikuttavuudesta on maailmalla ja myös Suomessa saatu yhä enemmän näyttöä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Fobiaan/kammoon Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Tutustumiskäynnin hinta

10,00

Vakiokäynnin hinta

10,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Yhden ryhmäkerran hinta 10 € eli kuusi ryhmäkertaa yhteensä 60€.