Etusivu / Löydä apua / Eija Helminen

Eija Helminen

Psykoterapeutti, Sosiaalityöntekijä, Perheterapia
Vantaa, Tikkurilan keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Mietityttääkö sinua parisuhde tai sen päättyminen, oma jaksamisesi, vanhempana olemisesi tai huoli lapsestasi. Minulla on pitkä kokemus asiakkaan tukemisesta arjen solmuissa ja elämän kriisitilanteissa. Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Kela-pätevyys perheterapia ja vanhemmanohjanta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Perheterapia
  • Pariterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Työskentelytapani on asiakkaan tarpeista lähtevä ja asiakasta kuuleva ja kuunteleva sekä voimavarakeskeinen. Tunne- ja vuorovaikutustaitoja voi opetella läpi elämän. Jo yksikin tapaamiskerta voi auttaa selkeyttämään tilannettasi ja auttaa sinua hahmottamaan, missä kohtaa elämässäsi olet ja mitkä ovat tämän hetkiset haasteesi ja mikä niihin auttaisi. Minulla on laaja palveluverkon tuntemus ja muun tuen lisäksi annan sen asiakkaani käyttöön.

Mitä istunnoillani tehdään

Kuuntelen asiakastani ja olen läsnä. Jäsennän asiakkaalleni hänen kuvaamaansa elämäntilannetta. Käytän välillä fläppitaulua hankalien asioiden ja voimavarojen esilletuomisen apuna. Kuuntelun ja tunteiden vastaanottamisen ja sanottamisen lisäksi tuon asiakkaani vahvuuksia esiin ja yhdessä pohdimme, miten tilanteessa voisi edetä. Olen asiakkaan matkakumppani ja välillä matkaopas. Luottaen siihen, että vaikeassakin tilanteessa löytyy aina jokin uoma eteenpäin tai rohkeutta ja voimaa olla paikoillaan, kunhan tilannetta pydähdytään yhdessä tarkastelemaan rauhasta ja levosta käsin.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut pitkään perheneuvolan perheneuvojana ja sosiaalityöntekijänä moniammatillisessa tiimissä yhdessä sosiaalityöntekijöiden, psykologien ja lastenpsykiatrien kanssa. Tehtävääni on kuulunut myös perheasioiden sovittelu. Olen tottunut työskentelemään aikuisten ja lasten kanssa. Teen työtä monien viranomais- ja vapaaehtoistahojen kanssa. Kunnallinen palveluverkko on minulle tuttu. Olen tottunut tekemään verkostotyötä ja hankkimaan asiakkaalle tarvittavie palveluja.
Olen toiminut neljä vuotta osa-aikaisena yksityisenä psykoterapeuttina ja viimeiset neljä vuotta olin kelan vaikeavammaisten sopimuspsykoterapeutti.

Lisätiedot

Vastaanottoni on Tikkurilan uuden rautatie- ja bussiaseman läheisyydessä.

Tutustumiskäynnin hinta

75,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta