Etusivu / Löydä apua / Charlotte Baldeón

Charlotte Baldeón

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivis-analyyttinen
Helsinki,
Suomi Ruotsi Englanti Espanja
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Parit Perheet
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen tukenasi, kun kaipaat luotettavan psykologian ammattilaisen apua tunne-elämään, pari- ja perhesuhteisiin, vanhemmuuteen tai työelämään liittyvien haasteiden ratkomisessa. Työskentelyn lähtökohtana on aina yksilöllinen tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivis-analyyttinen
Millainen terapeutti olen

Psykologin työssäni näen tärkeänä välittävän läsnäolon ja asiakkaan tasa-arvoisen kohtaamisen. Työskentelytapani on aktiivisesti kuunteleva, jäsentävä ja itsehavainnointiin kannustava. Tuen sinua omien voimavarojesi vahvistamisessa ja omannäköisen ja omiin arvoihisi pohjautuvan elämän luomisessa, tuoden myös esiin psykologin tieteellistä näkemystä.

Syksystä 2022 lähtien opiskelen kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi Helsingin yliopistossa. Etsin koulutuspsykoterapia-asiakkaita eripituisille hoitojaksoille - mikäli olisit kiinnostunut, ota yhteyttä ja kysy lisää! Vielä en kuitenkaan pysty tarjoamaan Kelan tukemaa psykoterapiaa.

Mitä istunnoillani tehdään

Tapaamisilla tutkimme ja jäsennämme yhdessä tilannettasi ja määrittelemme työskentelyn tavoitteet, joita kohti etenemme. Usein käytän myös erilaisia kotitehtäviä, jotka auttavat sinua havainnoimaan tilannettasi ja viemään positiivisia muutoksia arkeesi. Halutessasi voimme toteuttaa tapaamiset etänä tietosuojatulla videopuheluyhteydellä.

Tapaan asiakkaita Heltin tiloissa Helsingin keskustassa osoitteessa Mannerheimintie 12A. Varaa aika sähköpostitse tai tästä: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=65

Huom! En tee Kelan tukemaa terapiaa enkä psykologin tutkimuksia.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Psykologina olen työskennellyt kaikenikäisten kanssa. Eniten minulla on työkokemusta perhesuhteiden, vanhemmuuden, lapsen kehityksen sekä parisuhteen kysymyksissä. Minulla on myös kokemusta työterveysalasta, ja olen valmentajana työskennellyt työyhteisöjen ja esimiesten kanssa. Olen kouluttautunut mm. lyhytterapeuttiseen työskentelyyn ja parien kanssa työskentelyyn.

Asiakaskuntani

Vastaanotolle voit tulla joko yksin tai kumppanisi kanssa.

Asiakkaani ovat aikuisia (18 vuodesta ylöspäin), jotka toivovat tukea tunne-elämään, pari- ja perhesuhteisiin, vanhemmuuteen tai työelämään liittyvien haasteiden ratkomisessa. Vastaanotolleni voit tulla myös, kun haluat kehittää tunne- ja ihmissuhdetaitojasi, vanhemmuuttasi tai kun haluat tukea omien opinto- tai uratavoitteiden saavuttamisessa, vaikka akuuttia ongelmaa ei ole.

Lisätiedot

SVENSKA
Jag erbjuder psykologtjänster för vuxna och par. Upplever du emotionella problem eller utmaningar i par- och familjerelationer, i ditt föräldraskap eller i arbetslivet, stöder jag dig gärna i att hitta lösningar och övervinna svårigheterna.

Jag erbjuder psykologtjänster vid Heltti i Helsingfors centrum (Mannerheimvägen 12A) och online via videosamtal. Boka tid här: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=65

ENGLISH
I offer psychologist appointments for adults and couples. When you experience emotional problems or challenges in your couple and family relationships, parenting or work life, I am happy to work with you to overcome them.

I meet my clients at Heltti in Helsinki (Mannerheimintie 12A) or online via video calls. Book your appointment here: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=65

ESPAÑOL
Ofrezco atención psicológica para adultos y parejas (via Heltti, Helsinki y online). Reserva tu cita aquí: https://varaa.nettiajat.fi/2234?employees=65

Tutustumiskäynnin hinta

105,00

Vakiokäynnin hinta

105,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Hinta 45 min yksityiselle yksilöasiakkaalle. Koulutuspsykoterapia-asiakkaille alennettu hinta - kysy lisää niin sovitaan tarkemmin!
Hinta ja kesto pari- ja perhetapaamisille sovitaan erikseen.