Etusivu / Löydä apua / Annika Hafrén

Annika Hafrén

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Töölö
Suomi Ruotsi Englanti Ranska
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Psykologin yksilöllistä keskustelutukea. Kokemusta esimerkiksi ihmissuhdevaikeuksiin, elämänmuutoksiin, uupumukseen, ahdistukseen ja sosiaaliseen jännittämiseen liittyvistä teemoista. Työskentelykielinä suomi, ruotsi, englanti ja ranska. Vastaanotto maanantai-iltapäivisin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Olen aikuisten kanssa työskentelevä kliininen psykologi ja opiskelen kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi (Helsingin yliopisto). Minulla on kokemusta esimerkiksi ihmissuhdevaikeuksiin, työ- tai opiskelu-uupuumukseen, ahdistukseen ja sosiaaliseen jännittämiseen liittyvistä teemoista. Työskentelytyylini on aktiviinen, vuorovaikutuksellinen ja tutkiva. Minulla on erityisasiantuntemusta opiskelijaterveydenhuollosta ja lyhytterapeuttisesta työskentelystä.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähtökohtana yhteiseen työskentelyyn on se, missä asiakas on elämässään tällä hetkellä: Mitkä asiat tuntuvat tärkeiltä ja mitkä asiat vaikuttavat hyvin- ja pahoinvointiin? Keskustelemme asioista jotka toimivat esteinä nykytilanteessa. Pohdimme ehkä myös asioita menneisyydessä jotka vaikuttavat tämänhetkiseen tilanteeseen. Keskustelun ja muiden psykologisten menetelmien painotus ovat yhteydessä siihen, mikä on asiakkaalle eniten auttava tapa työskennellä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Would it help you to talk to someone about relationship concerns and difficulties?
Do you suffer from anxiety?
Are issues in you studies, or at your work, causing stress?

I am available for psychological consultations, when issues in your life situation are troubling you. I am a psychologist and studying to become a cognitive-analytic psychotherapist.