Etusivu / Löydä apua / Annika Hafrén

Annika Hafrén

Psykologin keskusteluhoito, Psykologi, Ei psykoterapeuttikoulutusta
Helsinki, Töölö
Suomi Ruotsi Englanti Ranska
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja

Terapeutti ei ota vastaan asiakkaita ajalla 25.6.-31.7.
Psykologin yksilöllistä keskustelutukea. Psykologmottagning för individuellt samtalsstöd. Kokemusta esimerkiksi ihmissuhdevaikeuksiin, elämänmuutoksiin, uupumukseen, ahdistukseen ja jännittämiseen liittyvistä teemoista. Työskentelykielinä suomi, ruotsi, englanti ja ranska.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ei psykoterapeuttikoulutusta
Millainen psykologi olen

Olen aikuisten kanssa työskentelevä kliininen psykologi ja opiskelen kognitiivis-analyyttiseksi psykoterapeutiksi (Helsingin yliopisto). Työskentelytyylini on aktiviinen, vuorovaikutuksellinen ja tutkiva. Minulla on erityisasiantuntemusta opiskelijaterveydenhuollosta ja lyhytterapeuttisesta työskentelystä.
Jag arbetar som klinisk psykolog med vuxna och studerar till kognitiv-analytisk psykoterapeut vid Helsingfors universitet. Mitt arbetssätt är aktivt och utforskande i samarbete med klienten. Jag har specialkompetens för korttidsterapeutiska behandlingar och frågor som rör studenthälsovård och hinder i studielivet.

Mitä istunnoillani tehdään

Lähtökohtana yhteiseen työskentelyyn on se, missä asiakas on elämässään tällä hetkellä: Mitkä asiat tuntuvat tärkeiltä ja mitkä asiat vaikuttavat hyvin- ja pahoinvointiin? Keskustelemme asioista jotka toimivat esteinä nykytilanteessa. Pohdimme ehkä myös asioita menneisyydessä jotka vaikuttavat tämänhetkiseen tilanteeseen. Keskustelun ja muiden psykologisten menetelmien painotus ovat yhteydessä siihen, mikä on asiakkaalle eniten auttava tapa työskennellä.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

95,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Summary in English | Sammanfattning på svenska

Would it help you to talk to someone about relationship concerns and difficulties?
Do you suffer from anxiety?
Are issues in you studies, or at your work, causing stress?

I am available for psychological consultations, when issues in your life situation are troubling you. I am a psychologist and studying to become a cognitive-analytic psychotherapist.