Etusivu / Löydä apua / Anne Peränen

Anne Peränen

Psykoterapeutti, Muu, Ratkaisukeskeinen
Helsinki, Kamppi
Raasepori, Karjaa
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.
”Mä en oikein tiedä miks mä oon täällä, tää voi olla ihan tyhmää, mutta..” . Niinpä . Elämässä on hetkiä ja vaiheita, joista ei aina jaksa tai tarvitse selvitä yksin. Silloin on hyvä tuulettaa tunteita ja ajatuksia ulkopuolisen kanssa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Ratkaisukeskeinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Vastaanottoni on Helsingissä Lääkäriasema Sofianovassa ja Karjaalla, jossa asun. Terapeuttina olen aktiivinen ja innostunut työstäni. Uskon, että terapiassa suhde parantaa ja että välitön ja rento ilmapiiri luo hyvät edellytykset toimivalle terapialle ja uusien ajatusten ja taitojen oppimiselle. Olen vaikuttunut ihmisten kyvystä ja vahvuudesta selvitä ja kasvaa mitä vaikeimmistakin kokemuksista, menettämättä uskoaan hyvään tulevaisuuteen. Ikuisena optimistina uskon muutoksen mahdollisuuteen ja asioiden järjestymiseen. Terapeutin tehtävä on kysymällä, kuulemalla ja ihmettelemällä lisätä toiveikkuutta ja avata uusia ovia ja näköaloja – tehdä tilaa uusille mahdollisuuksille, ratkaisuille ja taidoille. Terapian ei ole tarkoitus olla elämän keskipiste vaan olla siinä joustavasti tukena. Työskentelytapani on integratiivinen, hyödynnän lähinnä kognitiivisen ja positiivisen psykologian menetelmiä.

Mitä istunnoillani tehdään

Ulkopuolelta katsoen terapia näyttää usein pelkältä keskustelulta, jutellaan, ihmetellään. Välillä itketään ja nauretaan. Näinhän se on. Terapia on kuitenkin prosessi, jossa asiat noudattavat omaa "käsikirjoitustaan". Terapeutti vie prosessia joustavasti, mutta asiakas vaikuttaa vahvasti siihen, mitä tuo keskusteluun. Terapian alkuvaiheissa tarjotut "ongelmat" muuttavat usein muotoaan ja niiden alta löytyy uusia, vielä tärkeämpiä haasteita. Tärkeätä on "out-of-the-box-ajattelu.
Oman tarinan ääneen kertominen ja sanoittaminen ovat tärkeitä. Kertomalla jäsennämme tarinaamme uudelleen ja löydämme siihen uusia näkökulmia ja merkityksiä. Annan ”kotitehtävinä” jaksamisen mukaan mm. kirjavinkkejä, hengitysharjoituksia, omien ajatusten seuraamista ja muutosten kirjaamista - mitä milloinkin tarpeen mukaan. Terapiaan liittyy paljon poisoppimista ja uusien taitojen harjoittelua. Mitä aktiivisemmin asiakas ottaa itse vastuuta harjoittelusta sen parempi.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Menneisyyteni käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen
Tutustumiskäynnin hinta

88,00

Vakiokäynnin hinta

88,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Lääkäriasema Sofianovassa toimistomaksu + 9e