Etusivu / Löydä apua / Anne Kuosmanen
Koulutuksessa Psykiatrian erikoissairaanhoitaja, Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Kuopio,
Kuopio,
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v Ikäihmiset yli 67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Minulla on kokemusta mm. erikoissairaanhoidosta ja päihdetyöstä. Olen perehtynyt masennuksen, ahdistuksen ja elämänkriisien hoitoon.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen käyttäytymisterapia
Lisäkoulutukset

Neuropsykiatrinen valmentaja

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämmin, kuunteleva, aktiivinen ja jokaisen erilaisuutta kunnioittava. Valmistun 25.11.23 psykoterapeutiksi, viitekehyksenä kognitiivinen käyttäytymisterapia. Työskentelyäni ohjaa tutkiva ja asiakkaan elämänhistoriasta kiinnostunut työote ja tulevaisuuteen suuntautuneisuus. Minua on kuvattu rauhalliseksi ja myötätuntoiseksi terapeutiksi, huumorintajua sekä positiivisuutta unohtamatta. Neuropsykiatriset häiriöt ja niihin liittyvät tunnesäätelyn ongelmat ovat sydäntäni lähellä.

Mitä istunnoillani tehdään

Terapia perustuu tavoitteelliseen yhteistyösuhteeseen, jossa rakennetaan toimivampia ja joustavampia selviytymiskeinoja. Menetelminä voivat olla esim. tietoisuustaito harjoitukset, arvotyöskentely, käyttäytymisanalyysi ja hyväksymis-ja omistautumisterapian menetelmät. Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ja osaamisalueena ovat neuropsykiatriset häiriöt.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Työuupumukseen Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Pakko-oireisiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus Raskaus & synnytys Psykoottiset häiriöt Pakko-oireinen häiriö Neuropsykiatriset potilaat Kipuun liittyvät vaikeudet Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

60,00

Lisätiedot hinnoittelusta