Etusivu / Löydä apua / Anne Autti

Anne Autti

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Psykodynaaminen
Helsinki, Kamppi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykodynaaminen eli psykoanalyyttinen yksilöpsykoterapeutti ja systeeminen perheterapeutti. Teen pääasiallisesti pitkiä terapioita 2-3 x vko ja sovitusti lyhytterapiaa 1-3x vko aikuisten, nuorten ja lasten kanssa pitkällä kokemuksella.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
  • Perheterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kiintymyssuhteen tukeminen Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Olen psykodynaaminen psykoterapeutti; kuunteleva, keskusteleva ja vuorovaikutuksessa kysymyksiisi yhdessä ymmärrystä etsivä. Työotteeni on rauhallinen ja asiakkaan kysymyksille tilaa antava. Tarvittaessa, kun asiakas niin toivoo olen aktiivisempi. Neutraali ja myötätuntoinen työote on psykodynaamisessa psykoterapiassa keskeinen. Menneisyyden kokemusten lisäksi ovat tärkeitä tähän päivään ja tulevaisuuteen liittyvät tunteet ja toiveet.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnolla keskustellaan tämän päivän sekä menneisyyden kokemuksista ja kysymyksistä, mutta myös tulevaisuuden toiveista ja tavoitteista. Vuorovaikutuksessa etsitään ymmärrystä ja hyväksyntää yhdessä esim. pakonomaisille ajatuksille ja ahdistaville tunteille sekä etenkin toistuville tapahtumaketjuille . Terapialle asetetaan yhdessä tavoitteet ja kesto.

Tarjoan apua
Masennukseen/ahdistukseen Ihmissuhdeongelmiin Työuupumukseen Vanhemmuuden haasteisiin Huonoon itsetuntoon Pahaan oloon Elämäntapamuutokseen Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Paniikkikohtauksiin Fobiaan/kammoon Vihanpurkauksien hallitsemiseen Seksuaalisiin ongelmiin Menneisyyteni käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vaikeaan elämäntilanteeseen Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Univaikeuksiin Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Fyysisen sairauden käsittelemiseen
Erityiskohderyhmät
Adoptio & sijoitus Kaksisuuntainen mielialahäiriö Lastensuojelun asiakkaat Monikulttuurisuus/maahanmuuttajat Persoonallisuushäiriöt Psykoottiset häiriöt Vakavasti traumatisoituneet potilaat ja dissosiaatiohäiriöt Seksuaalisuuden ja sukupuolisuuden monimuotoisuus
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt mielenterveystyössä pitkään perheitten, aikuisten, nuoten ja lasten kanssa. Psykoterapeuttina nyt 20 vuotta.

Asiakaskuntani

Asiakkaani ovat aikuisia, nuoria ja olen lastenpsykoterapeutti, mutta teen töitä kaiken ikäisten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

88,00

Lisätiedot hinnoittelusta