Etusivu / Löydä apua / Anita Vismanen
Psykoterapeutti, Psykologi, Psykodynaaminen
Helsinki, Taka-Töölö
Suomi
Asiakasryhmät
Ikäihmiset yli 67v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita. Katso vapaat terapeutit.

Tämä terapeutti toimii vapaaehtoisena TOIVO.ME - hankkeessa. Jos olet terveydenhuollon ammattilainen, voit tiedustella maksutonta keskusteluapua terapeutilta, vaikka terapeutti ei muutoin ottaisi uusia asiakkaita.

Huomioithan, että TOIVO.ME - hankkeessa tarjottava apu on suunnattu koronakriisissä työskenteleville terveydenhuollon työntekijöille. Keskusteluapu on kertaluontoista (1-2 kertaa) eikä ole terveydenhuoltoa. Näin ollen profiiliteksti ei kaikin osin kuvaa TOIVO.ME-keskusteluja.

Kun tiedustelet vapaata aikaa, muista mainita TOIVO.ME - hankkeesta sekaannusten välttämiseksi.

Olen toiminut psykoterapeuttina lähes 20 vuotta. Viitekehykseni on psykodynaaminen. Terapeuttina olen empaattinen ja aktiivinen. Minulla on kokemusta yleisimpien psyykkisten ongelmien käsittelystä psykoterapiassa. Tällä hetkellä paikkoja dynaamiseen lyhytterapiaan ja konsultaatioihin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Psykodynaaminen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen aktiivinen terapeutti, mutta osaan antaa myös tilaa ja kuunnella. Luottamus rakentuu terapiasuhteessa vähitellen ja sen myötä vaikeista asioista on mahdollista puhua. Avoimuus ja suoruuskin ovat tarpeen, jotta hankalissa tilanteissa päästään eteenpäin. Pyrin luomaan rauhallisen ja asiakasta arvostavan ilmapiirin, jossa tuntee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.

Mitä istunnoillani tehdään

Tällä hetkellä paikkoja on dynaamiseen lyhytterapiaan. Siinä etsimme yhdessä fokuksen, keskeisen ongelman, johon terapiassa keskitymme. Elämänvaiheitasi ei kartoiteta kronologisesti vaan keskitymme ongelman yhteydessä esiin tuleviin olennaisiin asioihin. Terapiassa edetään aktiivisesti, koska tapaamiskertoja on käytössä 15-25 kertaa. Istuntojen aikana puhumme, en anna tehtäviä. Tapaamiskertojen välissä työstät niitä aiheita, mistä olemme puhuneet tietoisesti tai tiedostamatta ja se auttaa meitä eteenpäin. Kela korvaa myös lyhytterapiaa.

Tarjoan apua
Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Psykoottisiin häiriöihin Persoonallisuushäiriöön Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Vaikeaan elämäntilanteeseen Menneisyyteni käsittelyyn Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Elämäntapamuutokseen Pahaan oloon Huonoon itsetuntoon Vanhemmuuden haasteisiin Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen toiminut ammatinvalintapsykologina, kliinisessä työssä psykiatrisessa sairaalassa, mielenterveystoimistossa ja psykiatrian poliklinikalla. Olen suorittanut erityistason psykoterapeuttikoulutuksen (ET) ja dynaamisen lyhytterapiakoulutuksen. Työkokemuksen, työnohjausten ja koulutusten myötä olen hankkinut erityisosaamista.

Asiakaskuntani

Ammattiurani aikana olen työskennellyt eniten aikuisten kanssa. Ikähaitari on vaihdellut välillä 18-70 vuotta. Jonkin verran olen hoitanut myös alle 18-vuotiaita nuoria. Olen kiinnostunut häiriöistä ja ongelmista, jotka muuttavat ihmisen elämää yllättäen tai vähitellen. Ne aiheuttavat usein epävarmuuden ja haurauden tunteita ja saattavat herättää myös ärtyneisyyttä ja epäreiluuden kokemuksia.

Tutustumiskäynnin hinta

90,00

Vakiokäynnin hinta

90,00

Lisätiedot hinnoittelusta