Etusivu / Löydä apua / Aino Juusola

Aino Juusola

Koulutuksessa Psykologi, Kognitiivinen
Helsinki, Ruoholahti
Englanti Suomi
Asiakasryhmät
Nuoret 13-17v Aikuiset 18-67v
Terapian kesto
Yksittäinen konsultaatio Pitkäkestoinen Lyhytkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tämä terapeutti tarjoaa koulutusterapiaa. Lue lisää.
Olen toiminut perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa ja työterveyshuollossa. Erityisosaamisiini kuuluvat traumat, kriisit, ahdistuneisuus, masennus, elämänmuutokset ja oikeuspsykologia. Minulle asiakkaan toiveet ja tavoitteet ovat keskiössä. Uskon inhimillisen kohtaamisen voimaan.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Kriisi- ja trauma
Lisäkoulutukset

Kriisit ja traumat

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen lämminhenkinen, ammattitaitoinen ja luotettava. Kannustan asiakasta etsimään omia voimavarojaan ja tuen oman itsensä tutkimiseen. Työskentelyotteeni on aktiivisesti kuunteleva ja lämpimän myötäelävä sekä itsehavainnointiin ja oivalluksiin kannustava. Toivon, että voimme yhdessä pohtia näkökulmia ja ratkaisuja elämän haasteisiin ja luoda sinulle sopivat tavoitteet. Työskentelyssäni pidän tärkeänä aitoa läsnäoloa ja tasa-arvoista yhteistyösuhdetta. Kouluttaudun kognitiivis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi, mistä ammennan työmenetelmiäni. Työmenetelmien osalta pidän tärkeänä, että käyttämäni välineet pohjautuvat tieteelliseen tutkimusnäyttöön. Uskon, että jokaisella on jo monia vastauksia, voimavaroja ja taitoja itsellään ja haluan auttaa sinua tuomaan niitä esiin sekä kehittämään niitä. Huolien ja haasteiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin – lähden mielelläni tarkastelemaan niitä kanssasi.

Mitä istunnoillani tehdään

Olen kognitiivis-integratiivisessa psykoterapiakoulutuksessa, mistä ammennan työmenetelmiä. Työskentelyotteeni on kognitiivinen ja käytän työskentelyssäni mm. skeematerapiaa, hyväksymis- ja omistautumisterapiaa (HOT) ja tietoisen läsnäolon harjoitteita. Minulla on lisäksi sertifikaatti kognitiivis-bahavioraalisesta traumaterapiasta, minkä kautta eri traumojen- ja kriisien kanssa työskentely on minulle luontaista. Minulla on myös ratkaisukeskeisen terapian opintoja, mitä kautta työnkentelyyni tulee voimavarakeskeisyyttä ja asiakkaan kasvua tukevaa työotetta. Istuntoni rakentuvat kuitenkin aina asiakkaan tarpeet huomioiden ja luomme yhdessä tilan, jossa meillä on hyvä työskennellä.

Tarjoan apua
Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Itsetuhoisiin ajatuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Rikoksen uhriksi joutumisen, äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Menneisyyteni käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Fobiaan/kammoon Paniikkikohtauksiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Elämäntapamuutokseen Työuupumukseen Ihmissuhdeongelmiin Masennukseen/ahdistukseen
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on ratkaisukeskeisiä terapiaopintoja, työterveyspsykologin pätevyys, olen lisensoitu Traumafokusoitu kognitiivis-behavioraalisen terapian terapeutti, työnohjaaja- ja kouluttaja. Olen toiminut pitkään erikoissairaanhoidossa, oikeuspykologian kentällä mm. seksuaalisen hyväksikäytön parissa sekä työterveydessä psykologina.

Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

95,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Otan vastaan koulutusasiakkaita psykoterapiakoulutukseeni (kognitiivis-integratiivinen) liittyen. Tällöin hinta määräytyy erikseen.