Kopsy ry / Etsi / Saara Hovi-Viemerö

Saara Hovi-Viemerö

Psykoterapeutti, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Raisio, Raisio
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v Ikäihmiset yli 65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Päiväaikoja
Tunnetko itsesi masentuneeksi? Oletko (työ)uupunut? Ahdistaako Sinua, murehditko tulevaa vai mietitkö menneitä? Onko elämässäsi kriisi tai jokin taitekohta, johon kaipaat tukea? Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Vastaanottoni on Raisiossa, hyvin kulkuyhteyksien varrella!
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Kehopsykoterapeuttinen koulutus Mindfulness Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Toivotan Sinut tervetulleeksi tutustumiskäynnille luokseni pohtimaan, miten voit selvitä paremmin, saada helpotusta psyykkisiin pulmiisi ja miten toivomasi muutos tulisi mahdolliseksi! Työskentelyotteeni on kuunteleva ja keskusteleva. Psykoterapeuttina minulle on ehdottoman tärkeää arvostava kohtaaminen asiakkaani kanssa. Suhtaudun elämään ja vaikeuksista selviytymiseen toiveikkaasti. Pidän tärkeänä, että yhteistyössä asiakkaani kanssa löydämme ratkaisuja pulmallisen tilanteeseen. Haluan tukea asiakastani elämään mielekästä, omannäköistä elämää.
Olen saanut palautetta asiakkailtani siitä, että olen myötätuntoinen ja positiivinen sekä siitä, että minulle on helppo puhua, asiasta kuin asiasta. Uskon myös, että sopiva määrä huumoria, sopivassa tilanteessa ja paikassa, auttaa usein ylittämään hankaliakin esteitä!
Tarjoan muutaman käynnin (1-5 tapaamista) selvittelykäyntejä, lyhytterapiaa (noin 20 tapaamista) sekä pitkäkestoista terapiaa (1-3 v).

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivinen psykoterapia on yhteistyötä, jossa asiakas ja terapeutti työskentelevät yhdessä määriteltyjen tavoitteiden saavuttamiseksi. Terapiatyöskentely on mm. keskustelua ja pohdintaa, erilaisia toiminnallisia harjoituksia, - käsiteltävän asian, ongelman ja pulman mukaan. Esim. masennuksen hoidossa työskennellään haitallisten ajatusten ja uskomusten kanssa niihin liittyvien tunteiden parissa. Ajatuksia työstämällä joustavampaan suuntaan saadaan aikaan muutos myös tunnekokemuksessa.
Käytän työssäni usein tietoisen läsnäolon harjoituksia (mindfulness), joiden avulla pyritään vähentämään esim. mielialaa herkästi laskevaa murehtimista. Tietoisen läsnäolon harjoituksilla vahvistetaan nykyhetkeen kiinnittymistä ja omien erilaisten tunnekokemusten sallimista.
Toistuvan masennukseen, ahdistukseen ja ihmissuhdepulmiin käytän skeematerapian menetelmää. Silloin työskennellään tunnelukkojen kanssa ja tehdään esimerkiksi erilaisia kokemuksellisia harjoituksia.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Minulla on pitkä psykiatrisen hoitotyön kokemus. Psykoterapiakoulutuksen lisäksi olen täydentänyt osaamistani suorittamalla psykofyysisen psykoterapian perusteet koulutuksen. Lisäosaamista ja koulutusta olen hankkinut myös mindfulnesista sekä skeematerapiasta.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten kanssa. Yhdeltä koulutukseltani olen kätilö, joten minulla on erityisosaamista raskauteen ja synnytykseen liittyvissä huolissa, peloissa tai pulmissa.

Tutustumiskäynnin hinta

60,00

Vakiokäynnin hinta

75,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Kelakorvauksen jälkeen (57,60) asiakkaalle jää maksettavaksi 17,40.