Kopsy ry / Etsi / Pauliina Piiroinen

Pauliina Piiroinen

Kouluttajapsykoterapeutti / VET-taso, Psykiatri, Kognitiivinen
Porvoo, vanha kaupunki
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita.
Olen psykiatrian erikoislääkäri ja kognitiivinen kouluttajapsykoterapeutti. Psykoterapian ohessa työnohjaan ja koulutan. Psykoterapiassa käytän mm. skeematerapeuttisia työtapoja asiakkaan itseymmärryksen lisäämiseksi ja tunnemuistojen työstämiseksi. Työotteeni on potilasta kunnioittava ja lämmin.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Skeematerapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Olen aika aktiivinen terapeutti ja tavoittelen terapiassa hyvää tutkivaa yhteistyösuhdetta ja rentoa työskentelyotetta. Sallivuus ja empatia mielestäni kuuluvat siihen. Vahvuuteni ovat läsnäolo ja positiivisuus. Olen valmis kokeilemaan erilaisia kognitiivisen psykoterapian työkaluja, jotta löydämme tien vaikeuksien voittamiseen. Olen valmis kulkemaan rinnalla niin pitkään kuin se on tarkoituksenmukaista.

Mitä istunnoillani tehdään

Käytän lehtiötaulua aika paljon mm. tavoitteiden laatimiseen ja moodikartan luomiseen sekä tilanneanalyysien tekoon. Vastaanotolla puramme asiakkaan mieltä kuormittavat seikat ja niistä tunnesillan kautta usein pääsemme menneisyyden tunnetyöskentelyyn skeematerapian keinoin. Käytän monenlaisia työtapoja, joskin painopisteeni on skeematerapiassa (kokemuksellisia, DKT, mindfulness ym., altistaminen ym. asiakkaan tarpeiden mukaisesti). Usein ehdotan myös kotitehtäviä, mutta suhtaudun niiden tekemiseen varsin sallivasti :)

Tarjoan apua
Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vihanpurkauksien hallitsemiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen
Erityiskohderyhmät
Raskaus & synnytys
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen valmistunut psykiatrian erikoislääkäriksi v. 2000 ja kogn. psykoterapeutiksi v. 2006, jonka jälkeen aika pian siirryin kunnalliselta pkl:lta yksityispuolelle, jotta psykoterapian tekeminen mahdollistuisi. Kouluttajaterapeutin pätevyyden sain viime kesänä 2016 ja sen jälkeen enenevässä määrin olen myös työnohjannut ja kouluttanut.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten yli 18 v. kanssa. Kiinnostukseni on masennus-, ahdistus, persoonallisuushäiriöt, kaksisuuntainen mielialahäiriö ja raskaana olevat/synnyttäneet

Lisätiedot

Psykoterapiakouluttajakoulutukseni syventyminen (opinnäytetyö) käsitteli skeematerapiaa ja raskauden aikaa/vanhemmuutta. Tämä aihepiiri kiinnostanut aiemminkin ja työkokemukseni takia olen kouluttanut myös aiemmin aiheesta. Nykyisin vetämieni koulutusten pääpaino on ollut skeematerapeuttisissa työtavoissa.

Tutustumiskäynnin hinta

140,00

Vakiokäynnin hinta

98,00

Lisätiedot hinnoittelusta

aikaveloitteinen, psykiatrin arvio/pelkkä terapia-arvio