Kopsy ry / Etsi / Pauliina Pellava

Pauliina Pellava

Psykoterapeutti, Valtiotieteiden maisteri, Kognitiivinen
Helsinki, Kamppi
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v Ikäihmiset yli 65v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita.
Psykoterapeuttikoulutukseni ja työskentelyni viitekehys on kognitiivinen ja integratiivinen. Psykoterapeuttikoulutuksen lisäksi olen suorittanut minfulness-ohjaajakoulutuksen. Minulla on kokemusta lääkinnällisestä ja ammatillisesta kuntoutuksesta, sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutuksesta.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Lisäkoulutukset

Mindfulness Skeematerapia

Millainen terapeutti olen

Terapeuttina olen rauhallinen, kuunteleva ja myötätuntoinen. Kognitiivisen perinteen mukaisesti olen kuitenkin myös melko aktiivinen ja keskusteleva. Käytän vaihtelevasti tilanteen mukaan erilaisia menetelmiä; niin perinteisiä kognitiivisen psykoterapian menetelmiä kuin uudempia ns. kolmannen aallon lähestymistapoja. Teen myös skeematerapiaa. Ajattelen, että psykoterapia on terapeutin ja asiakkaan yhteistyötä, jossa terapiasuhteen toimivuus on keskeisessä asemassa.

Mitä istunnoillani tehdään

Istunnoillani keskustellaan usein niistä asioista, jotka asiakas kokee itselleen tärkeinä ja olennaisina. Nykyelämän tilanteista laajennetaan perspektiiviä ja ymmärrystä aiemmin elämässä opittuihin käsityksiin ja uskomuksiin. Istunnoillani tehdään mieluusti myös mindfulness- harjoituksia, sekä tarvittaessa muun tyyppisiä, esim. altistusharjoituksia. Tapoihini kuuluu myös antaa kotitehtäviä istuntojen välille.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Menneisyyteni käsittelyyn Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn Vihanpurkauksien hallitsemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen
Erityiskohderyhmät
Tutustumiskäynnin hinta

85,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta