Kopsy ry / Etsi / Marjukka Sallinen

Marjukka Sallinen

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Jyväskylä, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v Ikäihmiset yli 65v Nuoret 13-17v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen psykologi, PsL ja kognitiivinen psykoterapeutti (YET, Kela-pätevyys). Työskentelyotteeni perustuu skeematerapiaan, jossa yhdistyy kognitiivisia, käyttäytymisterapeuttisia ja tunnekeskeisiä menetelmiä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Skeematerapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Skeematerapian mukaisesti uskon, että terapiasuhteen laatu on keskeinen muutosta edesauttava tekijä. Terapiasuhteessa koettu hyväksyntä ja turvallisuus luovat pohjan uskomusten ja kokemusten käsittelylle. Terapeutti on myötäelävä rinnalla kulkija, joka asiakkaan tilanteen ja tarpeiden mukaan myös haastaa ja kannustaa asiakasta kohti yhdessä sovittua päämäärää.

Mitä istunnoillani tehdään

Skeematerapiassa tutkitaan ja käsitellään epätarkoituksenomaisia "tunnelukkoja", jotka saavat asiakkaan usein toimimaan itselleen haitallisella tavalla. Näiden skeemojen, sekä moodien (persoonallisuuden eri tilojen), alkuperän ymmärtäminen on myös hyvin tärkeää. Terapiassa keskustelun lisäksi olennaista on mm. mielikuvaharjoittelulla aktivoitujen tunnemuistojen työstäminen. moodityöskentely sekä erilaiset harjoitteet arkielämän tilanteisiin liittyen.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen Vanhemmuuden haasteisiin / perheen vuorovaikutusongelmiin Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa.

Tutustumiskäynnin hinta

0,00

Vakiokäynnin hinta

0,00

Lisätiedot hinnoittelusta