Kopsy ry / Etsi / Janne-Jukka Huopaniemi

Janne-Jukka Huopaniemi

Koulutuksessa, Sairaanhoitaja, Kognitiivinen
Espoo, Leppävaara
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Olen kognitiivisessa yksilöpsykoterapiakoulutuksessa oleva sairaanhoitaja (psykiatrinen hoitotyö). Tarjoan lyhyttä tai pidempikestoista koulutushoitoa erilaisiin elämän haasteisiin ja mielenterveyden vaikeuksiin. Vastaanottotiloja minulla on käytössäni Pasilassa ja Leppävaarassa.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Olen terapeuttina kuunteleva ja tilaa antava mutta silti aktiivinen. Luottamuksellisuus ja turvallisuus ovat mielestäni tärkeitä tekijöitä terapiassa. Työskentelytapani on rauhallinen: yhdessä tutkimme tilannettasi ja etsimme, mitä muutosta haluat elämääsi ja mitä toivot terapialta. Vaalin niitä voimavaroja, joita sinulla on. Mielestäni terapiassa ihminen on huomioitava kokonaisuutena.

Mitä istunnoillani tehdään

Alussa hahmottelemme, mitä elämääsi on kuulunut ja mihin asioihin haluat muutosta. Kun olemme muodostaneet tästä yhteisen käsityksen, niin etsimme tapoja, joilla näihin tavoitteisiin voidaan päästä. Keskustellen, ajatuksia, tunteita ja käyttäytymistä tutkien sekä yhdessä sovittujen keinojen avulla etenemme kohti tavoitteitasi. Tarpeen mukaan joustan vastaanottotyön, videovälitteisen tai vaikka jalkautuvan työn välillä, tilanteesi mukaan.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Psykoottisiin häiriöihin Päihdeongelmaan/riippuvuuteen Seksuaalisiin ongelmiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Sukupuoli- tai seksuaali-identiteetin kysymyksiin Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen Vanhemmuuden haasteisiin / perheen vuorovaikutusongelmiin Äkillisen menetyksen tai muun traumaattisen kokemuksen käsittelyyn
Erityiskohderyhmät
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen pohjakoulutukseltani sairaanhoitaja (psykiatrinen hoitotyö). Työkokemusta minulla on vuodesta 2004 lähtien mielenterveys- ja päihdepalveluissa, vuodesta 2011 lähtien olen työskennellyt psykiatrisessa avohoidossa ja kouluttautunut monipuolisesti.

Asiakaskuntani

Voin ottaa koulutuspsykoterapiaan aikuisia ja yli 16-vuotiaita nuoria. Kiinnostuksenani on erilaisiin elämäntilanteisiin liittyvä stressi, ahdistus- ja masennusoireet ja esimerkiksi pelko vakavammasta mielenterveyden ongelmasta. Sinua, perhettäsi tai lähipiiriäsi on voinut kohdata jokin sairaus tai kriisi, minkä vuoksi koet tarvitsevasi tukea. Tarjoan myös mahdollisuutta videovälitteiseen terapiaan.

Tutustumiskäynnin hinta

45,00

Vakiokäynnin hinta

45,00

Lisätiedot hinnoittelusta

45€/45 min

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I am psychiatric nurse and cognitive psychotherapy student. I can take customers of 16 years or older in Leppävaara or Pasila. Please contact me for more information.