Kopsy ry / Etsi / Hanna Puttonen

Hanna Puttonen

Psykoterapeutti, Psykologi, Kognitiivinen
Seinäjoki, keskusta
Alavus, Keskusta
Suomi
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen Yksittäinen konsultaatio
Terapeutilla tarjolla
Päiväaikoja
Olen kognitiviinen psykoterapeutti ja olen asunut Alavudella perheeni kanssa vuodesta 2010. Psykoterapiassa minulle tärkeitä lähestymistapoja ovat yhteistyösuhde, tunnekeskeisyys ja skeematerapeuttiset menetelmät.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
  • Skeematerapia
  • Tunnesuuntautunut psykoterapia
  • Kognitiivis-konstruktivistinen psykoterapia
Kela-pätevyys

Kelan kuntoutuspsykoterapia

Millainen terapeutti olen

Ihmisenä olen helposti innostuva ja aktiivinen, mutta kuitenkin paljon potilaalle tilaa antava terapeutti. Ymmärtävän, lämpimän ja hyväksyvän ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Pyrin terapeuttina olemaan ihminen ihmiselle, välitön ja tunnetasolla avoin. Ajattelen, että en välttämättä aina tiedä potilasta paremmin mihin olemme menossa ja mitä matkan aikana kohtaamme, mutta olen lempeän vahva opas, joka osaa opastaa mihin suuntaan meidän kannattaa jatkaa, jotta pääsemme vakaammalle maaperälle.

Mitä istunnoillani tehdään

Kognitiivisena terapeuttina minulle työskentelyn pohjana on toimiva yhteistyösuhde, jota haluan tutkia etenkin terapian alussa ja työskentelyn eri vaiheissa mm. keskusteluin (metakommunikointi) sekä mahdollisesti myös lomakkein. Skeematerapeuttiset jäsennykset, tunnelukot ja mielikuvatekniikat lähtevät usein mielessäni helposti elämään ja näiden kautta usein teemme käsitteellistämistä. Psykologina olen ollut aina pohjattoman kiinnostunut ihmisestä ja aiemmin ennemminkin hakenut ajatteluun uusia oivalluksia, nykyään psykoterapeuttina olen huomannut, että tunnekokemusten jakaminen on vieläkin tärkeämpää ja työskentelyä syventävää.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Itsetuhoisiin ajatuksiin Kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön Menneisyyteni käsittelyyn Pahaan oloon Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Seksuaalisen hyväksikäytön käsittelyyn Seksuaalisiin ongelmiin Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Syömiseen liittyviin vaikeuksiin Työuupumukseen Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Vihanpurkauksien hallitsemiseen Viiltelyyn tai muuhun itsensä vahingoittamiseen Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen
Erityiskohderyhmät
Ammatillinen taustani ja osaamiseni

Olen työskennellyt 2006 vuodesta alkaen psykiatrian poliklinikalla, vuodesta 2007 Alavuden psykiatrian poliklinikalla. Olen myös tehnyt akuuttia kriisityötä koko työurani ajan. Psykologian opintojeni ajan työskentelin myös vapaaehtoisena kriisityöntekijänä.

Asiakaskuntani

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Olen työskennellyt kaikenlaisten mielenterveydellisten ongelmien kanssa, mutta erityisesti olen tehnyt töitä ihmisten kanssa, joilla on ollut masennusta, ahdistuneisuushäiriöitä, jännitysoireita, epävakautta, traumoja, syömishäiriöitä ja pakko-oireita.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

85,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Pihlajalinna Seinäjoki Oy lisää käynteihin 16.90 euron toimistomaksun sekä kantamaksun. Kelan tukemiin käynteihin toimistomaksua ei tule.