Kopsy ry / Etsi / Eeva-Eerika Helminen

Eeva-Eerika Helminen

Koulutuksessa, Lääkäri, Kognitiivinen
Helsinki, Töölö
Suomi Englanti
Asiakasryhmät
Aikuiset 18-65v
Terapian kesto
Lyhytkestoinen Pitkäkestoinen
Terapeutilla tarjolla
Ilta-aikoja Viikonloppuaikoja
Tämä terapeutti ei ota uusia asiakkaita.
Olen kognitiivisessa psykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun vuonna 2019. Taustaltani olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja psykiatriaan erikoistuva lääkäri. Tarjoan kertaviikkoista koulutuspsykoterapiaa aikuisille Töölössä.
Psykoterapiasuuntaus
  • Kognitiivinen
Millainen terapeutti olen

Voit varata ajan tutustumiskäynnille yksilöterapian koulutusasiakkaaksi, jos kärsit esimerkiksi masennus- tai ahdistuneisuusoireista tai itsetunto-ongelmista. Yksilöterapia voi toteutua lyhytterapiana tai pidempänä terapiana. Minulla on kokemusta myös kivun ja siihen liittyvien psykologisten tekijöiden hoidosta, ruumiillisten sairauksien vaikutuksista psyykkiseen hyvinvointiin sekä lapsettomuuteen liittyvistä teemoista. Työskentelykieleni ovat suomi ja englanti. Minulla on vapautumassa muutama paikka yksilöterapian koulutusasiakkaaksi noin helmikuussa 2019.

Mitä istunnoillani tehdään

Yksiöterapiassa käytetään joustavasti erilaisia kognitiivisen psykoterapian tekniikoita. Olen terapeuttina melko aktiivinen, käytän fläppitaulua asioiden hahmottamisen tueksi ja tilanteen mukaan myös skeematerapian menetelmiä, tunnekeskeistä työskentelyä ja erilaisia mielikuvaharjoitteita. Lyhytterapiassa keskitytään muutamaan teemaan tavoitteellisesti. Pidemmässä terapiassa voidaan tarkastella paremmin esimerkiksi itsetuntoon liittyviä aiheita ja oman elämänkaaren tapahtumia.

Tarjoan apua
Elämäntapamuutokseen Fobiaan/kammoon Fyysisen sairauden käsittelemiseen Henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen Huonoon itsetuntoon Ihmissuhdeongelmiin Pakko-oireisiin Paniikkikohtauksiin Persoonallisuushäiriöön Sosiaalisten tilanteiden pelkoon Työuupumukseen Univaikeuksiin Vaikeaan elämäntilanteeseen Vanhemmuuden haasteisiin Yleistyneeseen ahdistuneisuuteen Masennukseen
Erityiskohderyhmät
Asiakaskuntani

Tarjoan aikuisille ja yli 16-vuotiaille koulutuspsykoterapiaa. Kiinnostukseni ovat erityisesti erilaiset ahdistuneisuushäiriöt, mukaan lukien pakko-oireinen häiriö, kipuun liittyvät teemat sekä lapsettomuus.

Tutustumiskäynnin hinta

80,00

Vakiokäynnin hinta

80,00

Lisätiedot hinnoittelusta

Koska olen koulutukseltani myös erikoislääkäri, jää potilaan osuudeksi Kelan korvauksen jälkeen 53 euroa käynnistä.

Summary in English | Sammanfattning på svenska

I'm a cognitive psychotherapist in training and graduating in 2019. I'm a GP and currently also specializing in adult psychiatry. I'm offering weekly psychoterapy appointments in Töölö for patients as a part of my training (a sligtly reduced fee).