Home Page / Find Your Therapist / Terveytesi Klinikka

Terveytesi Klinikka

Terveytesi Klinikalla tuotamme riippuvuus- ja mielenterveyspalveluita lähi- ja etäpalveluina yksityisasiakkaille, julkisille kumppaneille, yrityksille ja työterveyshuolloille. Organisaatioiden käytettävissä ovat kehittämis-, konsultaatio-, koulutus- ja valmennuspalvelumme riippuvuuksiin liittyvistä teemoista. Osaajillamme on laaja kokemus riippuvuuksien ja mielenterveyden hoidosta, kehittämisestä ja johtamisesta.
Our Services

Oletko huolissasi riippuvuudestasi? Haluatko vähentää alkoholin käyttöäsi? Kaipaatko apua muutosmotivaatioon?

Kasvoitko kodissa, jossa oli päihteiden käyttöä? Kannatko huolta tai kärsit läheisesi riippuvuudesta? Koetko olevasi keinoton, miten elää ja toimia hänen kanssaan? Onko onnellisuutesi riippuvainen toisen ihmisen tunteista tai mielipiteistä?
Muutos on mahdollista. Ammattitaitoinen henkilöstömme voi auttaa sinua tärkeissä kysymyksissäsi. Lähdemme yhdessä työskentelemällä etsimään vastauksia ja käytännön keinoja, jotka tuovat helpotusta tilanteeseesi.
Päihdeterapiassa voit tarkastella omaa päihdekäyttäytymistä tai suhteita läheisiin tunnetyöskentelyn avulla. Terapeutin tuella harjoitellaan päihteidenkäyttöön johtavien riskitilanteiden hallintaa sekä opetellaan uusia toimintatapoja ja ajatusmalleja haitallisten keinojen sijaan.

Our Expertise

Me kohtaamme jokaisen ihmisen inhimillisesti ja yksilöllisesti. Tehtävämme on ymmärtää, mistä tilanteessasi on kysymys. Tiedostamme muutosprosessin eri vaiheet ja pystymme hyödyntämään kuhunkin muutosvaiheeseen sopivia tekniikoita. Tarkastelemme elämääsi kokonaisuutena. Kiinnitämme huomiota vahvuuksiisi ja onnistumisiisi, joista ammennamme voimaa tulevaisuuteen. Löydetään yhdessä sisäinen motivaatiosi muutokseen, tervetuloa asiakkaaksemme!
Työotteemme perustuu inhimillisyyteen ja humanistiseen ihmiskäsitykseen, asiakkaan lähiyhteisöt huomioiden. Humanistisessa ihmiskuvassa korostetaan sitä, että jokainen ihminen on ainutkertainen ja yksilöllinen kokonaisuus. Ihminen ohjaa itse elämäänsä niiden merkityssisältöjen avulla, joita hän elämälleen antaa.
Terapeutti on tasaveroinen, arvostava ja eläytyvä kuuntelija, jonka avulla asiakas voi itse löytää vastaukset useimpiin pulmiinsa. ”Inhimillisesti yhdessä sitoutuen”-ajatus ohjaa tekemistämme.

Our Therapists
In education, Couple therapy, Nurse
Videovastaanotto, koko Suomi
Oulu
Show more

Tarjoan koulutusterapiaa osana perhe- ja pariterapiaopintojani(valm. 2024). Koulutukseltani olen kätilö ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä perheiden kanssa tehtävästä työstä. Yksilökäynnit myös mahdollisia.Ota rohkeasti yhteyttä!

Customer Groups
Elderly over 67y Families Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
In education, Family therapy, Bachelor of Social Services
Videovastaanotto, koko Suomi
Oulu, Hintta
Show more

Tarjoan koulutusterapiaa osana perhe- ja pariterapeuttiopintojani (valm. 5/23) Olen työskennellyt 20 vuotta erilaisten perheiden parissa. Asiakkaani ovat kuvanneet minun olevan empaattinen ja lämmin. Keskeistä työskentelyssäni ovat toivon herättäminen, aito kohtaaminen sekä turvallinen ilmapiiri.

Customer Groups
Groups Families Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term