Home Page / Find Your Therapist / Veronica Tillonen

Veronica Tillonen

Psychological therapy Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki,
English Finnish
Customer Groups
Groups Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Olen hyväksymis- ja omistautumisterapiaan ja kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perehtynyt psykologi. Haluan auttaa sinua oivaltamaan, miten voit elää täyttä elämää tässä ja nyt epämiellyttävien tunteiden ja ajatusten kanssa, ei niistä huolimatta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • No psychotherapeutic education
About me as a therapist

HUOM: Ei Kela tai HUS psykoterapiaa. Tällä hetkellä kaikki tapaamiset toteutuvat etävastaanoton kautta.

Elätkö niin kuin haluaisit elää? Miten elämäsi voisi olla tasapainoisempaa? Haluaisitko päivittää elämääsi uusimman psykologisen tutkimustiedon valossa?

Hyväksymis- ja omistautumisterapia perustuu uuteen näkökulmaan ihmisten ajattelukäyttäytymisestä. Tarkoituksena on auttaa sinua muuttamaan suhtautumistasi ongelmiisi ja muuttamaan sitä suuntaa, johon elämäsi on menossa. Hyväksymis-ja omistautumisterapiassa keskitytään nykyhetkeen ja toimintaan. Perusajatus on opetella hyväksymään asiat, joihin et voi vaikuttaa, ja samalla muuttaa asioita, joihin voit vaikuttaa. Tekomme ovat valintojamme, eikä meidän tarvitse koskaan toimia samalla tavoin kun olemme aiemmin elämässämme tehneet ja toimineet.

Lue lisää www.mindblow.fi

About my therapy sessions

Istuntojen välissä pyydän sinua tekemään erilaisia harjoituksia, jotta oma työskentelysi käynnistyy tehokkaammin. Varaudumme haasteisiin, sekä opettelemme uusia mielen taitoja liittyen läsnäoloon, hyväksymiseen, sekä arvoihin pohjautuvan toiminnan aktivoimiseen. Käymme läpi eri teemoja, joiden tavoitteena on vahvistaa myönteisiä elämänmuutoksia. On mahdotonta tavoitella itselleen tärkeitä asioita elämässä, jos ei ole valmis kohtaamaan epämiellyttäviä tunteita. Työskentelyotteeni ei pyri epämukavien tunteiden poistamiseen, vaan hyvään elämään niistä huolimatta. Itsensä muuttaminen ei ole helppoa, mutta se on mahdollista. Itsensä muuttaminen tarkoittaa, että kannat vastuun kehityksestäsi, etkä vain toivo kaiken sujuvan hyvin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Psykologina haluan auttaa ihmisiä löytämään elämälleen merkityksellisyyttä ja täyttämään oman potentiaalinsa. Tavoitteena ei ole poistaa psykologisia oireita, vaan muuttaa suhtautumista niihin siten, etteivät oireet estä elämästä arvokasta elämää. Kielteiset tuntemukset ja ajatukset kuuluvat oleellisesti elämään. Pakenemisen ja välttämisen sijaan autan sinua kääntymään niitä kohti. Hyväksymis- ja omistautumisterapian keskeinen perusajatus on hyväksyä asiat, joita ei voi muuttaa, ja löytää rohkeutta muuttaa ne, jotka voi. Aina emme voi valita tilannetta, jossa olemme, mutta meiltä ei koskaan voida viedä vapautta valita oma suhtautumistamme annettuun tilanteeseen. Vaikeissakin tilanteissa meillä on aina mahdollisuus kasvaa henkisesti. Kun tunnistat arvosi ja toimit niiden mukaisesti, saat kokemuksen elämästä valittuna, et annettuna.

Client group

Olen koulutukseltani psykologian maisteri sekä joogaohjaaja. Minulta löytyy kokemusta lasten, nuorten, nuorten aikuisten sekä aikuisten kanssa työskentelystä. Olen työskennellyt peruskoulussa, korkeakoulussa, terveyskeskuksessa ja työterveyspsykologina. Olen työskennellyt muun muassa stressin, uupumuksen, masennuksen, ahdistuksen, uniongelmien, syömishäiriöiden, motivaation ja elämäntapamuutosten parissa. Hyväksymis- ja omistautumisterapiaan minua ovat perehdyttäneet alan huiput, kuten Steve Hayes, Russ Harris ja Kelly Wilson.

First session price

120.00

Regular session price

120.00

Pricing details

1x45min=120€

6x45min=600€ (100€)