Home Page / Find Your Therapist / Varpu Jäämies

Varpu Jäämies

In education Master of Theology, Cognitive behavior therapy (CBT)
Hyvinkää,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen valmistumassa 12/2020 kognitiivisen käyttäytymisterapian psykoterapeutiksi ja voisin jo ottaa Kela-asiakkaita tutustumiskäynneille. Pitkä kokemus sosiaalialalta on tuonut näkökulmaa erilaisiin elämäntilanteisiin. Haluan uskoa, että aina on toivoa, vaikka sitä voi olla joskus vaikea löytää.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Opiskelen kognitiivisen käyttäytymisterapian koulutuksessa ja tarjoan tällä hetkellä koulutuspsykoterapiaa. Olen kiinnostunut sinusta ja sinun asioistasi ja terapiassa tehdään asioita sinua varten. Tavoitteenani terapialle on tehdä itsestäni sinulle tarpeeton niin voit jatkaa elämääsi haluamaasi suuntaan. Toivoisin, että koet minut helposti lähestyttäväksi, huumorintajuiseksi ja joustavaksi. Toisaalta olen analyyttinen, kärsivällinen ja kiinnostunut kaikenlaisista asioista maailmassa.

About my therapy sessions

Terapialle sovitaan yhdessä tavoite, jota kohti pyritään yhdessä. Kognitiivisessa käyttäytymisterapiassa löytyy paljon erilaisia menetelmiä, joita voidaan hyödyntää. Tarkoituksena on, että saat tietoa siitä, että mitä terapiassa on tarkoitus tehdä ja miksi. Koska terapia-aika on rajallista niin kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan kuuluu olennaisena osana kotitehtävät terapiakäyntien välillä. Näin toivottavasti saat terapiasta suurimman mahdollisen hyödyn.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Feeling bad Low self-esteem Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

0.00

Regular session price

50.00

Pricing details