Ulla Drake

In education Nurse, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen terapeuttina läsnäoleva, empaattinen, positiivinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä. Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen tilanteen. Työurani sairaanhoitajana olen tehnyt syöpäpotilaiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen läsnäoleva, empaattinen, positiivinen, rauhallinen ja helposti lähestyttävä, kuitenkin tarvittaessa jämäkkä ja suorapuheinen. Olen kiinnostunut kuulemaan asiakkaan elämästä ja kyselen sekä pohdin asiakkaan kanssa yhdessä hänen tilannettaan. Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan ainutlaatuisen tilanteen ja ajattelen, että asiakkaalla on kaikki viisaus omaan elämäänsä liittyen, minkä pohjalta terapiaa yhdessä rakennetaan.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapian tavoite on lisätä sinun hyvinvointiasi ja taitojasi elää hyvää elämää. Etsimme yhdessä sopivia keinoja avata solmuja tai vähintäänkin löytää helpotusta elämän kiemuroihin. Käyntien aikana kysyn sinulta myös palautetta työskentelystäni. Pyrin luomaan turvallisen ja kaikki keskustelunaiheet sallivan ilmapiirin.

Ratkaisukeskeisessä terapiassa keskitytään enemmän tähän hetkeen ja tulevaisuuteen, ei niinkään menneisyyteen. Pyrkimys on etsiä helpotusta sinulle ongelmiisi ja mennä kohti sinulle sopivaa, hyvää elämää voimavarojen kautta.

Voit aluksi kertoa tilanteestasi sen verran kun haluat tällä hetkellä siitä puhua ja sen jälkeen hahmottelemme yhdessä sopivalta tuntuvaa suuntaa työskentelylle. Jo muutama terapiakäynti voi auttaa sinua voimaan paremmin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen tehnyt yli kymmenen vuotta töitä sairaanhoitajana erilaisissa tehtävissä syöpäpotilaiden parissa. Tässä työssä ovat hyvin erilaiset tarinat tulleet tutuiksi.

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Ajantasaisin hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.