Home Page / Find Your Therapist / Tuulevi Syrjäkari

Tuulevi Syrjäkari

Psychotherapist, Other, Couple therapy
Espoo, Pohjois-Tapiola
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen integratiivinen pari- ja perheterapeutti. Vastaanotolleni voit tulla yksin, puolisosi tai perheesi kanssa. Teen myös kotikäyntejä vauvaperheisiin. Yhdessä tutkiskelemalla ja miettimällä voimme helpottaa elämää ja arkea silloin kun on vaikeaa. Terapiaan hakeutuminen on iso askel kohti parempaa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen empaattinen ja kuunteleva, mutta myös aktiivinen kyselijä ja keskustelija. Vastaanotollani ovat kaikki tunteet sallittuja ja huumorillekin löytyy tilaa. Uskon hyvään ja siihen, että asiat järjestyvät. Olen kiinnostunut asiakkaitteni elämäntarinoista ja niiden merkityksestä nykyisyyteen. Uskon, että ihminen itse tietää ja osaa tien parempaan ja terapeutin tehtävä on kulkea vierellä, avata ovia uusille ajatuksille ja oivalluksille oman ammattitaitonsa avulla.

About my therapy sessions

Uusien asiakkaiden kanssa haluan aina aluksi yhdessä miettiä tarkasti mitä ja mihin asiakkaat tarvitsevat apua. Yhdessä myös mietitään lähestymistapaa ja seurataan terapian etenemistä. Haluan luoda terapiasta luottamuksellisen kohtaamisen, jossa voi turvallisesti puhua vaikeistakin asioista. Terapian pituus voi vaihdella lyhyestä muutaman kerran konsultaatiosta useamman vuodenkin kestävään prosessiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Pregnancy & birth Child welfare Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Minulla on korkeakoulututkinto Helsingin yliopistosta, jossa olen opiskellut kotitalousekonomiaa, psykologiaa ja sosiaalipsykologiaa. Olen käynyt perheterapiakoulutuksen ja toiminut n. 20 vuotta Helsingin ensikodissa perheterapeuttina. Olen käynyt useita äitiyteen, vanhemmuuteen ja varhaiseen vuorovaikutukseen liittyviä koulutuksia. Olen osallistunut myös useisiin Traumaterapiakeskuksen seminaareihin mm. lasten ja nuorten trauman ja surun käsittelystä. Perheterapiakoulutuksen lisäksi olen käynyt kolmivuotisen paripsykoterapeuttikoulutuksen. Paripsykoterapiakoulutusta olen täydentänyt tunnekeskeisen pariterapian opinnoilla sekä opiskellut USA:ssa Bringing the baby home sekä Seven principles of Marriage- kouluttajaksi. Olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana vuodesta 2008. Monikulttuurisuus on minulle tuttua viiden vuoden ulkomailla asumisen, opiskelun ja vapaaehtoistyön (maahanmuuttajanaisten ryhmätoiminta) kautta.

Client group

Työskentelen yksilöiden, parien ja perheiden kanssa. KELA-pätevyys minulla on pareihin ja perheisiin. Voit tulla asiakkaakseni ihan tavallisen elämän ja arjen parantamiseksi, parisuhde- tai muun ihmissuhdekriisin takia tai jos joku menneisyyden asia ei anna sinulle rauhaa. Synnytyksen jälkeisestä masennuksesta kärsivien kohdalla tai muissa vauvaperheiden ongelmissa voin tulla myös kotikäynnille.

First session price

170.00

Regular session price

170.00

Pricing details

Yksilöt 100 € 60m min
Parit 170 € 90 min
Perheet 220 € 90 min