Home Page / Find Your Therapist / Tuula Saariaho

Tuula Saariaho

Psychotherapist, Occupational health nurse, Solution-oriented
Raahe, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Asiakastyöskentelyni perustana on ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut ajattelu. Lisäksi käytän kognitiivisia ja kuvataideterapian menetelmiä. Asiakkaakseni voit tulla omakustanteisesti tai Kela-korvauksella.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
  • Visual art therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina kuvailisin itseäni tilaa antavaksi, rauhalliseksi ja asiakkaan näkemystä kunnioittavaksi. Pyrin kuuntelemaan asiakasta tarkasti, jotta ymmärtäisin mahdollisimman hyvin, millaisessa tilanteessa hän tällä hetkellä on, ja mitä hänen elämäntarinaansa sisältyy. Näkemykseni mukaan terapiaprosessissa kuljemme asiakkaan kanssa yhdessä tutkimassa elämää ja sen haasteita ja rikkautta. Uskon uusiin mahdollisuuksiin, ratkaisuihin ja oivalluksiin terapiaprosessin myötä.

About my therapy sessions

Kriisikeskustelukäynneillä menetelmänä on useimmiten keskustelu, mahdollisesti myös kuvataideterapian menetelmät.
Psykoterapiaistunnoissa keskustelun lisäksi voidaan käyttää toiminnallisia ja kuvataideterapian menetelmiä. Esimerkiksi tarkastella terapeuttista sukupuuta, visualisoida elämäntarinaa, tunnistaa tunteita ja niiden kehollista ilmenemistä jne. Kuvataideterapiassa painopiste on erilaisessa kuvallisessa työskentelyssä ja vähemmän sanallisessa työskentelyssä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
First session price

0.00

Regular session price

90.00

Pricing details

Psykoterapia (omakustanteinen) 45 min 90 euroa
Kriisi- ja tukikeskustelut 60 min/ 90 euroa
Kelan korvaamat psykoterapiat
45 min omavastuu 32,40 euroa (Kelan tuki 57,60 euroa)