Home Page / Find Your Therapist / Therese Ahola

Therese Ahola

In education Bachelor of Social Services, Cognitive behavior therapy (CBT)
Salo, Salo keskusta
Turku, Turku keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan psykoterapiaa aikuisille, lapsille ja nuorille. Olen pohjakoulutukseltani sosionomi ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja minulla on 17 vuoden työkokemus mielenterveys- ja sosiaalialalta. Tällä hetkellä opiskelen psykoterapeutiksi Tampereen yliopistossa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Psykoterapeuttina olen aktiivinen, mutta tilaa antava. Työotteeni on empaattinen, ja ymmärtäväinen, mutta siitä huolimatta nostan esiin asioita, jotka vaativat mielestäni lähempää tarkastelua. Vastaanotollani asiakas voi puhua asioistaan luottamuksellisesti ja avoimesti. Voit tulla keskustelemaan mistä tahansa asiasta. Vastaanotolla tarkastelemme yhdessä tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, sekä tarvittaessa menneitä kokemuksiasi.

About my therapy sessions

Psykoterapiasuuntauksena minulla on kognitiivinen käyttäytymisterapia. Yhdessä asiakkaan kanssa teemme käyttäytymisanalyysin, jonka avulla tutkimme asiakkaan elämää ja siihen liittyviä haasteita tarkemmin.

Kognitiivinen käyttäytymisterapia ja käyttäytymisanalyysi ovat erityisen tehokas hoitomuoto esim. masennusta, ahdistusta ja pelko-ongelmia hoidettaessa. Sillä voidaan hoitaa myös mm. syömis- ja unihäiriöitä, seksuaalisia ongelmia ja parisuhdeongelmia, huonoa itsetuntoa, väärinkäyttöongelmia, skitsofreniaa ja erityyppisiä stressiongelmia, sekä yleiseen terveyteen liittyviä ongelmia, oppimisvaikeuksia ja lapsuuden aikaisia häiriöitä.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Multiculturalism / immigrants Child welfare
My professional background and knowledge

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen toiminut 17 vuotta sosiaali- ja terveysalalla, ja tottunut kohtaamaan erilaisissa elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Erityisosaamistani on perheiden kanssa tehtävä työskentely. Psykoterapiaopinnoissani suuntaudun lasten ja nuorten psykoterapiaan, mikä tarkoittaa sitä, että voin ottaa asiakkaakseni aikuisten lisäksi myös lapsia ja nuoria.

Client group

Tällä hetkellä otan vastaan kaiken ikäisiä asiakkaita. Minulla on syksylle 2022 vapaana muutama asiakaspaikka.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Toimin psykoterapeuttina psykoterapiakoulutuksen ohella ja edullinen hinta perustuu siihen, että opintoni ovat vielä kesken. Asiakas ei voi saada Kelakorvausta. Lasku lähetetään kerran kuukaudessa sähköpostilla.