Home Page / Find Your Therapist / Teemu Heino

Teemu Heino

Psychotherapist, Psychologist, Gestalt therapy
Vihti, Nummela
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
Olen koulutukseltani psykologi sekä psykoterapeutti. Työurallani olen ehtinyt toimia monenlaisissa työtehtävissä lastensuojelusta kuntoutukseen ja työterveyteen. Psykologin/psykoterapeutin työn ohella toimin paljon myös työnohjaajana ja kouluttajana..
Psychotherapeutic Orientation
  • Gestalt therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeuttina työskentelyni lähtökohta on tasavertainen ja hyvässä kontaktissa tapahtuva hoitosuhde. Lähestyn ihmistä kokonaisvaltaisesti ja ainutlaatuisena yksilönä enkä siksi tapaa laittaa erityistä painoarvoa asiakkaan tietylle diagnoosille. Tästä lähtökohdasta toivotan kaikki asiakkaani tervetulleeksi psyykkisen pahoinvoinnin laadusta riippumatta. Kokemusta omaan kuitenkin eniten masennuksen, ahdistuksen, pelkojen, pakko-oireilun, syömishäiriöiden, kroonisen kivun, unettomuuden, lapsettomuuden, parisuhdeongelmien, väkivallan sekä työuupumuksen hoidosta. Vastaanottoni sijaitsee Nummelassa, Vihdissä.

About my therapy sessions

Gestalt-terapia on psykoterapian muoto, jossa painottuu tiedostamisen kautta henkilökohtaisen vastuun ottaminen omasta hyvinvoinnista. Asiakkaan oman ainutlaatuisen kokemuksen tutkiminen nykyhetkessä, terapeutin ja asiakkaan välisen tasa-arvoisen ja hyväksyvän suhteen arvostaminen ja kokonaisvaltaisen elämäntilanteen ja tilannetekijöiden vaikutuksen huomioiminen ovat tärkeitä tutkittaessa yhteistyössä sitä, millä tavalla asiakas on omassa elämässään pyrkinyt sopeutumaan ja selviytymään niistä vaikeuksista, joita hän on kohdannut.
Gestalt-terapiassa pyritään paljon keskittymään nykyhetkeen ja menneisyyden kokemuksia työstettäessä keskitytään siihen, millä tavalla nämä menneisyyden ja nykypäivän selviytymiskeinot vaikuttavat asiakkaan elämään ja estävät häntä ylläpitämästä tasapainoaan tai hyvinvointiaan

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness Changing lifestyle
Areas of Specialization
Adoption & placement Child welfare
My professional background and knowledge

Psykologin/psykoterapeutin työn ohella toimin paljon myös työnohjaajana (erit. sosiaali- ja terveydenhuollon sekä opetusaloilla) ja koulutan myös säännöllisesti työelämään liittyvissä asioissa. Olen tavannut töissäni hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia henkilöitä keskosista yli satavuotiaisiin. Koen tämän monimuotoisuuden rikastuttavan tapaani toimia psykoterapeuttina. Jatkoin myös psykoterapeutin opintojani ja valmistuin vaativan erityistason psykoterapeutiksi vuoden 2016 alussa. Minulla on myös työterveyspsykologin pätevyys.

First session price

40.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Kela-terapiaan hakeutuminen tutustumiskäynti 40 e, maksu jälkikäteen laskulla.