Tea Alarmo

In education Psychologist, Cognitive
Jyväskylä,
English Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y Children under 13y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi, perheterapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija (kognitiivinen viitekehys). Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive
  • Family therapy
About me as a therapist

Olen pohjakoulutukseltani psykologi, perheterapeutti ja parhaillaan opiskelen yksilöterapeutiksi. Terapeuttina ja psykologina olen aktiivinen ja pyrin auttamaan asiakasta jäsentämään omia tunteitaan, ajatuksiaan ja kokemuksiaan. Vahvuutenani on selkeys, johdonmukaisuus, rauhallisuus ja kuuntelemisen taito. Minulle on tärkeää kohdata asiakas yksilöllisesti, mutta ei välttämättä yksin. Olet siis tervetullut vastaanotolle yhdessä läheisesi kanssa, jos niin on sinulle luontevampaa. Tarjoan kognitiivista koulutuspsykoterapiaa. Tällä hetkellä koulutuspsykoterapiassa on paikkoja vain alle 18-vuotiaille nuorille ja lapsille Koulutusterapian lisäksi tarjoan perheterapiaa sekä psykologin keskusteluhoitoa: tuki- ja ohjauskäyntejä. Ei KELA korvaavuutta.

About my therapy sessions

Tapaamisissa pyritään kognitiivisen psykoterapian keinoin lisäämään asiakkaan taitoja ja valmiuksia käsitellä ja ratkoa elämässä kokemiaan ja vastaan tulevia haasteita ja tavoitella haluamaansa muutosta. Toisinaan voidaan antaa kotiin välitehtäviä, jotka vahvistavat terapiassa opitun siirtymistä osaksi asiakkaan arkea. Tapaamistiheys vaihtelee asiakkaan tarpeista riippuen. Tapaamisilla voidaan hyödyntää keskustelun lisäksi esimerkiksi mielikuvaharjoittelua, kehollisia menetelmiä ja erilaisia ahdistuksenhallintakeinoja. Alaikäisen lapsen ja nuoren hoitoprosessi alkaa aina yhteisellä tutustumistapaamisella huoltajien ja alaikäisen kanssa, jossa lapsi ja hänen huoltajansa voivat pohtia olenko lapselle ja perheelle sopiva terapeutti. Yhteistapaamisia voi myös olla hoidon aikana ja lopussa. Perhe-ja pariterapiassa on mahdollisuus tarkastella tilanteita, jotka vaikeuttavat perheenjäsenten keskinäistä vuorovaikutusta. Yhdessä pyrimme näitä tilanteita helpottamaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Sexual problems Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20 vuoden ajan aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden kanssa erilaisissa toimintaympäristöissä (terveyskeskus, erikoissairaanhoito lastenpsykiatria, korkeakoulujen terveydenhuolto, perus- ja erityiskoulut).

Client group

Työskentelen aikuisten, nuorten, lasten ja perheiden eli kaikenikäisten kanssa.

Additional information

https://komppi.net/terapeutit/tea-alarmo/
toukokuusta eteenpäin ajanvaraukseni löytyy https://www.mehilainen.fi/laakarit/tea-alarmo

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Psykologin ohjaus-, perhe- tai vanhemman käynnin hinta on 85 euroa/45 min ja 135 euroa/90 min. Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito aikuisille ja alle 18 -vuotiaalle on 60 euroa/45 min (yksilöterapia, kognitiivinen suuntaus). Tutustumiskäynti myös 60 euroa/45 min. Tällä hetkellä koulutusterapiassa on paikkoja vain alle 18 -vuotiaille.