Home Page / Find Your Therapist / Svetlana Fogel

Svetlana Fogel

Psychotherapist, Other, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish Russian
Customer Groups
Adults 18-67y Groups
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Valmistuin psykoterapeutiksi v. 2008 ja siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä auttaakseni ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa. Tervetuloa tutustumaan vastaanotolleni, etsitään yhdessä ratkaisuja, voimavaroja, selvitymiskeinoja ja elämäniloja.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen helposti lähestyttävä rinnalla kulkija. Kuuntelen ja annan tilaa, tarvittaessa olen myös aktiivinen. Minulla on positiivinen ajattelutapa. Minulle on tärkeintä luottamuksellinen ja avoin yhteistyösuhde, haluan luoda kohtaamisista myönteisen ja asiakkaitani vahvistavan kokemuksen. Työskentelytapani on voimavarakeskeinen, dialoginen sekä asiakaslähtöinen.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Työotteeni on ratkaisu- ja voimavarasuuntautunut. Psykoterapiassa tutkitaan hyvinvointia rajoittavia, epätarkoituksenmukaisia ajatustapoja, uskomuksia, tunteita ja toimintatapoja. Pyrkemyksenani on psyykkisen tuen lisäksi ohjata asiakasta ja perhettä tavoitteellisesti löytämään ratkaisuja ongelmiinsa hänen olemassa olevia voimavarojaan hyödyntäen.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Child welfare Multiculturalism / immigrants
My professional background and knowledge

Valmistuin psykoterapeutiksi v. 2008, lyhytterapiainstituutista Helsingissä. Ratkaisukeskeinenpsykoterapia koulutus. Siitä lähtien olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä auttaakseni ihmisiä vaikeissa elämäntilanteissa. Pohjakoulutus on kätilö.

Client group

Asiakasryhmään kuuluu enimmäkseen venäjänkieliset asiakkaat.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details