Home Page / Find Your Therapist / Susanna Laitinen

Susanna Laitinen

In education Bachelor of Social Services, Crisis and trauma
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi.,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen traumapsykoterapeuttiopiskelija (Valmistun keväällä 2023). Pohjakoulutukseltani olen sosionomi-diakoni. Terapeuttina olen rauhallinen ja kuunteleva. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja turvallisen terapiasuhteen, jonka varassa voimme yhdessä toimia asetettujen tavoitteiden mukaisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Opiskelen vaikeisiin kiintymyssuhdetraumoihin suuntautuneessa traumapsykoterapeuttikoulutuksessa viimeistä vuotta. Työskentelyssäni keskeistä on rauhallisuus, joustavuus ja asiakkaan arvostus ja tätä kautta mahdollisimman luotettavan terapiasuhteen luominen. Työskentelen traumaviitekehyksen mukaisella ns. vaiheorientoituneella mallilla, jolloin varsinkin terapian alussa keskitymme olon vakauttamiseen. Tähän käytän myös kehollisia harjoitteita (mm. hengitysharjoitteet ja rentoutus).

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiaprosessille asetetaan tavoitteet, joiden mukaan pyrimme etenemään. Käytän myös kehollisia harjoitteita (esim. hengitys- ja rentoutusharjoitteet) erityisesti traumanhoidon ensimmäisen vaiheen eli vakauttamisvaiheen aikana. Myöhemmässä vaiheessa voimme käsitellä trauman herättämiä psyykkisiä tai fyysisiä olotiloja nykyhetken kautta. Joissain tilanteissa myös EMDR-terapian käyttö on mahdollista.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Personal growth and development Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt n. 20 vuoden ajan diakonina ja kohdannut ja auttanut paljon erilaisissa elämäntilanteissa ja kriiseissä olevia ihmisiä. Olen opiskellut työnohjaajaksi (StoRy) sekä EMDR-terapeutiksi (I ja II)

Client group

Työskentelen aikuisten (yli 18v.) kanssa.

First session price

65.00

Regular session price

65.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.