Home Page / Find Your Therapist / Sirpa Rantala

Sirpa Rantala

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Seinäjoki,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments
Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen KELAn etuuksilla yksilöterapia. Terapeuttina olen aktiivinen ja kuunteleva. Haluan työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa positiivisella otteella tulevaisuuteen suuntautuen. Pidän tärkeänä rehellisyyttä ja luottamuksellista yhteistyötä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen KELAn etuuksilla yksilöterapia. Terapeuttina olen aktiivinen ja kuunteleva. Positiivinen ote luo luottamuksellisen suhteen. Työskentelyotteessa olen rauhallinen, asiakasta arvostavan myötätuntoinen. Toisaalta olen jämpti, mutta puolueeton. Huomiokykyinen yhteistyö on kehittynyt ajan kanssa. Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet, joilla päästään parhaaseen yhteiseen luottamukseen. Luottamuksen saaminen edellyttää molemminpuolista rehellisyyttä.

About my therapy sessions

Terapeuttina olen aktiivinen, kuunteleva ja ystävällinen.. Työskentelyotteessa olen rauhallinen, asiakasta arvostavan myötätuntoinen. Toisaalta olen jämpti, mutta puolueeton. Huomiokykyinen yhteistyö on kehittynyt ajan kanssa. Huomioin asiakkaan toiveet ja tavoitteet, joilla päästään parhaaseen yhteiseen luottamukseen. Luottamuksen saaminen edellyttää molemminpuolista rehellisyyttä.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Anger management Challenging life situation Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Aluksi kuuntelen asiakasta mikä on hänen viestinsä minulle. Asiakas kertoo sen mitä hän haluaa tuoda esille elämästään tai ongelmistaan. Keskustelujen edetessä asetamme tavoitteet terapiakäynneille ja elämän mahdolliselle muutokselle. Eteneminen tapahtuu ratkaisukeskeisen terapian Reteaming-prosessin avulla, motivoin ihmisiä saavuttamaan sen minkä he haluavat saavuttaa.

Client group

Työssäni olen hoitanut erilaisia psyykkisesti sairaita henkilöitä.

Additional information

Työskentelen aikuisten ja yli 16 vuotiaiden kanssa. Kiinnostukseni on etenkin käytöshäiriöiset ja erilaiset psyykkiset tilanteet.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details