Home Page / Find Your Therapist / Senja Köppä

Senja Köppä

In education Master of Arts (Education), Solution-oriented
Turku, Turku
Finnish English
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykoterapeuttikoulutuksessa, josta valmistun vuoden 2019 lopussa. Tarjoan voimavara- ja ratkaisukeskeistä terapiaa. Taustakoulutukseni on KM, erityispedagogi ja työnohjaaja. Työskentelyni on vuorovaikutteista ja asiakaslähtöistä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Olen terapeuttina kuunteleva, asiakasta arvostava ja hyödynnän asiakkaan vahvuuksia terapiassa. Asiakkaan voimavarojen ja työskentelytahdin huomioiminen on minulle tärkeää. Asiakkaan voimavaroista riippuen työskentely voi olla joskus etenevämpää ja joskus taas viipyilevämpää. Asiakas saa turvallisessa ilmapiirissä ottaa esille hänelle tärkeät asiat. Terapeuttina toimin peilinä ja ohjaan keskustelua niin, että kuljemme asiakkaan tavoitteita ja hyvinvoinnin lisäämistä kohti.

Huom! Yhteydenottopyynnöt tulevat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun

About my therapy sessions

Terapiaistunnollani asiakas saa kertoa itselleen tärkeistä asioista turvallisesti ja luottamuksellisesti. Tärkeää on tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään. Terapiassa työskennellään asiakkaan tavoitteiden suuntaisesti. Joskus käytämme apuna havainnollistamista tai rauhoitamme mieltä rentoutusharjoituksella. Kaikki tämä tapahtuu asiakkaan kanssa yhteisymmärryksessä ja asiakkaan voimavaroja kuunnellen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Bipolar disorder Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients People with intellectual disabilities Child welfare
My professional background and knowledge

Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri, erityispedagogiikka pääaineenani. Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa yli 20 vuotta. Olen kouluttautunut myös työnohjaajaksi ja tehnyt työnohjausta yksilöiden ja ryhmien kanssa vuodesta 2011.

Client group

Työskentelen aikuisten ja nuorten kanssa yksilöterapiassa.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details