Home Page / Find Your Therapist / Satu Marttila

Satu Marttila

In education Nurse, Crisis and trauma
Tampere, keskusta
Hämeenlinna, Papinniitty
Finnish
Customer Groups
Families Couples Children under 13y Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan keskustelutukea ja koulutustraumapsykoterapiaa Tampereella ja Hämeenlinnassa. Olen EMDR-terapeutti. Minulla ei ole Kela-pätevyyttä. Erityisosaamiseni on lapset ja nuoret, sairastaminen, syöpätaudit, saattohoito, kuolema ja suru. Kun omat voimasi eivät riitä, uskalla silloin pyytää apua!
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

EMDR

About me as a therapist

Olen lämmin ja kunnioittava terapeutti. Haluan kohdata sinut juuri sellaisena kuin olet. Huomioin sinut yksilönä, mutta lisäksi tarkastelemme elämääsi yhteisössäsi, johon olet kuulunut tai kuulut. Ohjaan sinua aktiivisesti, selkeästi ja rauhallisesti. Kiinnitämme huomiota ajatusten ja tunteiden lisäksi kehon viesteihin. Syvällinen suhtautuminen asiakkaani ongelmiin on minulle tärkeää. Olen tottunut työskentelemään sekä yksilöiden että perheiden kanssa; niin lasten kuin aikuistenkin.

About my therapy sessions

Kartoitetaan tilanteesi ja voimavarasi keskustelulla sekä arviointilomakkeilla. Suunnitellaan yhdessä sopivan mittainen hoito. Etsitään keinoja, voimavaroja sekä hallintatapoja vaikeisiin asioihin ja tuntemuksiin pilkkomalla ne ikäänkuin osiin. Tapahtuminen aiheuttamat ajatukset, tunteet, kehokokemukset ja aistimukset voidaan kuvata esimerkiksi paperille. Pysähdytään tunnustelemaan, mitä tapahtuu sinussa juuri nyt. Teemme kehollisia harjoitteita ja opettelemme tietoista läsnäoloa. Tämä auttaa ymmrtämään, missä tilanteessa elät juuri nyt ja mitkä asiat kuuluvat menneisyyteesi.

Hoidon tavoitteena on arkea haittaavien oireiden vähentyminen. Tavoitteena voi olla myös vaikeiden asioiden sietäminen tai hyväksyminen osana omaa elämää. Meillä kaikilla on vaikeutemme ja surumme kannettavana, mutta sen ei tarvitse musertaa meitä kokonaan.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen sairaanhoitaja (AMK) ja työskentelin syöpää ja veritauteja sairastavien lasten ja nuorten osastolla yli 20- vuotta. Osaamiseni liittyykin vahvasti tukemiseen kriisitilanteissa, sairastamisen aikana, saattohoidossa ja kuoleman hetkellä. Surun monet kasvot ovat työni kautta tulleet hyvin tutuiksi. Työskentelin vuosina 2019-2021 saattohoidossa olevien aikuispotilaiden ja heidän perheidensä terapeuttina.
Kuunteleminen, vaikeista asioista keskusteleminen, traumaattisten elämänkokemusten läpikäyminen (sensomotorisen psykoterapian ja EMDR-silmänliiketerapian keinoin), ja uudelleen suuntautuminen elämässä ovat vahvinta osaamistani. Lisäksi minulla on kokemusta ADHD -lapsista ja nuorista sekä vanhemmuudesta neuropsykiatristen lasten kanssa. Valmistun jouluna 2022 traumapsykoterapeutiksi.

First session price

50.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Yksilökäynti 45 min/60e
Yksilökäynti 60 min/ 80e
EMDR-terapia 90 min/ 120e