Home Page / Find Your Therapist / Rosa Kolehmainen

Rosa Kolehmainen

In education, Bachelor of Social Services, Solution-oriented
Helsinki, Kamppi
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Olen Oulun yliopiston ja Täydentävien opintojen keskuksen ratkaisukeskeisessä psykoterapiakoulutuksessa. Taustakoulutukseltani olen sosionomi amk ja olen työskennellyt yli viisi vuotta intensiivisessä lastensuojelussa yhdessä lasten, nuorten ja perheiden parissa.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Minulle terapeuttina on tärkeää, että asiakas tulee kuulluksi ja ymmärretyksi. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja avoimen vuorovaikutussuhteen, jossa asiakas on oman elämänsä asiantuntija. Terapiassa tarkastelen asiakkaan tilannetta uusista näkökulmista ja etenen asiakkaan tahdissa. Huumori ja mielikuvitus kuuluvat terapiaan vahvasti. Olen myötätuntoinen ja rauhallinen, mutta en pelkää nostaa esiin vaikeita aiheita.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Pääasiassa istunnoillani keskustellaan ja tutkitaan asiakkaan tilannetta. Teen samalla muistiinpanoja siitä, mitä asiakas kertoo. Asiakkaan toiveiden mukaisesti voimme käyttää fläppitaulua asioiden visualisointiin ja hahmottamiseen. Istunnoillani saatamme tehdä erilaisia harjoituksia tai tehtäviä, joita käymme yhdessä läpi. Saatan antaa asiakkaalle myös harjoituksia kotiin, jos asiakas kokee sen hyödylliseksi. Istunnoillani edetään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Phobia/fear Anger management Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions
Areas of Specialization
Child welfare
First session price

49.00

Regular session price

90.00

Pricing details