Home Page / Find Your Therapist / Riitta Mattila

Riitta Mattila

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Seinäjoki,
Finnish
Customer Groups
Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Tervetuloa vastaanotolleni pohtimaan yhdessä elämäsi tärkeitä asioita. Etsitään yhdessä elämääsi toivomasi suunta ja sisältö, voimia tehdä tarvitsemiasi muutoksia ja ideoita kuinka niitä voit toteuttaa. Tuon terapiaan käyttöösi kolmen vuosikymmenen työkokemukseni.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Työhistoriani ajan olen työskennellyt täysi-ikäisten asiakkaiden kanssa psykiatrian avohoidossa vastaanottotyössä.
Terapiatyössä on mielestäni tärkeää kunnioittaa juuri sinun arvomaailmaasi ja elämääsi. Olen työskentelytavaltani aktiivinen keskustelija. Olen saanut hyvää palautetta asiakkailta työtavastani olla luotettava, toiveikkutta ja ideoita lisäävä sekä asiakkaani ovat kokeneet tulleensa ymmärretyksi ja hyväksytyksi omana itsenään. Tapaamiset ovat ratkaisukeskeisen viitekehyksen mukaista keskustelua.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiaan tuot mukanasi omat kokemuksesi, huolesi, murheesi ja muutostarpeesi. Turvallisessa ja tasavertaisessa keskustelussa voimme yhdessä löytää voimia, joita et vielä tiennyt olevan olemassa. Myös uudet näkökulmat kokemuksiisi ovat mahdollisia. Hyvä terapiakontakti sisältää yhdessä pohtimista, ongelmien näkemistä uudessa valossa, toiveikkuuden löytämistä, huumoria, iloa ja nauruakin. Saatamme tehdä erilaisia harjoituksia ja mielikuvatyöskentelyä, joskus myös ohjeistan kotiharjoitteita. Akupunktio-hoidolla voidaan vaikuttaa mielen ja kehon toimintoihin esim. masennus- ja ahdistuneisuusoireisiin, uniongelmiin tai vieroitusoireisiin.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Työkokemusta minulla on 30 vuoden ajalta psykiatrisesta avohoidosta. Olen osallistunut kriisiryhmätyöskentelyyn n.10 vuoden ajan. Olen tehnyt psykiatrista vastaanottotyötä avohoidossa viimeiset 20 vuotta.

Client group

Työskentelen täysi-ikäisten asiakkaiden kanssa. Kiinnostuksenani ovat etenkin mieliala-asiat, ahdistus- ja paniikkioireet, työssä jaksaminen, elämänkriisit laaja-alaisesti, esim. fyysinen sairastaminen tai äkillinen muu elämänmuutos. Tarjolla ainoastaan päiväaikoja.

Additional information

Tarjoan mielelläni etävastaanottoja ympäri Suomea.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details