Ria Ekholm

Psychotherapist, Nurse, Couple therapy
Hämeenlinna, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Weekend appointments Evening appointments
Pari-ja perhepsykoterapeutti, seksuaaliterapeutti, Integratiivinen yksilöpsykoterapeuttikoulutettava valmistun 2024, otan vastaan koulutuspotilaita. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Minulla on pitkä työkokemus psykiatrian alalta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Integrative
Provided KELA Services

Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää asiakkaan lämminhenkinen ja läsnäoleva kohtaaminen, siten että asiakas kokee tulevansa kuulluksi ja ymmärretyksi.
Olen perhe-ja paripsykoterapeutti (Kela). Lisäksi olen kouluttautunut seksuaaliterapeutiksi. Olen yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa ja valmistun vuonna 2024. Työskentelyni viitekehys on integratiivinen.

About my therapy sessions

Tapaamisen kulusta ja työskentelytavoista sovitaan yhdessä asiakkaiden kanssa. On tärkeää, että vastaaotolla on turvallinen ja luottavainen ilmapiiri, jolloin on mahdollista tutkia ja tarkastella vaikeitakin ajatuksia ja tunteita. Tapaamisten kokoonpanot voivat vaihdella asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Merkityksellisenä tapaamisten onnistumiselle pidän avointa ja turvallista ilmapiiriä sekä jatkuvaa arviointia.

Issues often worked with
Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Psychotic disorders Personality disorders Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Personality disorders
My professional background and knowledge

Työkokemusta itselläni on psykiatrian kentältä lasten, nuorten ja aikuisten parissa parinkymmenen vuoden ajalta.

Client group

Asiakaskuntani on laaja ja tällä hetkellä painopiste työskentelyssä on yksilöpsykoterapia-asiakkaissa koulutuspotilaiden muodossa. Työskentelen lisäksi perheiden, parien sekä erilaiseten seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyvien kysymysten kanssa.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Etsin yksilöpsykotreapiaan koulutuspotilaita lyhyitä tai pitkiä prosesseja. Erillinen hinta sopimuksen mukaan.