Home Page / Find Your Therapist / Raija Tiainen

Raija Tiainen

Psychotherapist, Master of Social Sciences, Solution-oriented
Helsinki, Taka-Töölö
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Jokainen meistä tarvitsee apua ja tukea jossain elämän kohdassa. Apu pitäisi siis olla saatavilla helposti ja nopeasti, kaikille. Palvelutarpeita olen oppinut ymmärtämään kuuntelemalla keskustelukumppaneitani, asiakkaita ja kysymällä heiltä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Palvelutarpeita olen oppinut ymmärtämään kuuntelemalla keskustelukumppaneitani, asiakkaita ja kysymällä heiltä. Opiskeluista selviytymisen, työhön pääsemisen, työssä jatkamisen ja työkyvyn menettämisen ratkaisut saattavat löytyä muutaman tapaamisen aikana. Masennuksesta toipumiseen liittyvää työhön paluun kynnystä voidaan madaltaa, hakemalla yhdessä kullekin tarpeelliset ratkaisut. Voimme yhdessä pohtia pieniä ja isoja asioita sekä etsiä mahdollisuuksia, vastauksia ja ratkaisuja, elämän käännekohdissa ja kriiseissä nuoruudesta vanhuuteen. Vaikka opittavaa on koko eliniäksi, koen että olen saanut hyvän pohjan psykoterapiatyölle koulutuksesta, elämänkokemuksesta ja kohtaamieni ihmisten kautta.

HUOM. Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Hyvä ja arvostava vuorovaikutus ihmisten kesken. Mielenterveydelle turvallinen elinympäristö, opiskeluolosuhteet, ja työelämä. Ihmisten auttaminen. Se, että jokainen apua hakeva saa sitä nopeasti, riittävästi ja tarpeittensa mukaisena.

Masennus ja työelämän kysymykset ovat yksi vahvuuteni, erityisesti toipumisen jälkeinen työhön tai opintoihin palaaminen. Näihin teemoihin kytkeytyy moni muu tärkeä asia, kuten työuupumus, työkyvyn aleneminen tai sen menettäminen.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Panic attacks Anger management Processing my past Challenging life situation Personal growth and development Difficulty sleeping Changing lifestyle Anxiety towards social situations
My professional background and knowledge

Sosiaalityöntekijä, sosiaalipsykologi (YTM), psykoterapeutti (ET), ratkaisukeskeinen, NLP Master Practitioner

Additional information

Yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

First session price

90.00

Regular session price

90.00

Pricing details