Home Page / Find Your Therapist / Piritta Heikkinen

Piritta Heikkinen

In education Psychiatric staff nurse, Psychoanalytic
Etäyhteydellä koko Suomi,
Seinäjoki, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Tervehdys sinulle, Miten tähän olet tullut ja miksi olet tässä juuri nyt? Ehkä kysymyksiä on enemmän kuin vastauksia ja niin se saa ollakin. Voimme jatkaa näiden kysymysten pohtimista yhdessä luottamuksellisesti ja turvallisesti.
Psychotherapeutic Orientation
  • Psychoanalytic
About me as a therapist

Terapeuttina haluan auttaa sinua löytämään itsesi äärelle. Itsensä ja armollisen asenteen löytäminen on mielestäni osa minuuden ydintä. Tiedän, ettei se ole helppoa ja kivutonta.
Terapiassa asiakas tuottaa sisällön istuntoon, mutta olen mukana pohdinnoissa keskustellen ja kysellen. Yritän löytää asiakasta oivaltamaan ja löytämään vastauksia omasta itsestään.
Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja sen lisäksi sielunhoitoterapeutti. Nyt olen myös viimeisen vuoden psykoterapeuttiopiskelija ( analyyttinen suuntaus). Valmistun psykoterapeutiksi vuoden 2023 lopussa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Työskentelytapaani ohjaa kokonaisvaltainen ihmisen kohtaaminen ja kuunteleminen intuitiota käyttäen.
Terapiassa asiakas tuottaa sisällön terapiaistuntoon, mutta olen pohdinnoissa mukana turvallisesti ja luottamuksella. Tapani on kuunnella, keskustella ja kysellä. Yritän auttaa asiakasta itseään oivaltamaan asia- ja tunneyhteyksiä ja näinollen löytämään vastauksia omasta itsestään.

Issues often worked with
Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja. Lisäksi olen sielunhoitoterapeutti.
Sielunhoitoterapia on asiakkaan ja terapeutin välistä vuorovaikutuksellista terapiaa, jossa on mukana kristillinen ihmiskäsitys.

Client group

Työskentelen aikuisten, yli 18-vuotiaiden kanssa.

First session price

55.00

Regular session price

55.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.