Home Page / Find Your Therapist / Petra Laamanen

Petra Laamanen

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Koko Suomi, Videovastaanotto
Helsinki, Hakaniemi
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist is not taking in new customers. Search for free therapists.
This therapist offers education therapy. Read More.
Tarjoan keskusteluapua mieltäsi painaviin asioihin, kuten esimerkiksi itsetunnon pulmiin tai elämänkriiseihin. Hyödynnän työssäni kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä. Voit tulla yksittäiselle käynnille tai pidemmälle hoitojaksolle.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
About me as a therapist

Pyrin ensisijaisesti tarjoamaan turvallisen tilan, joka mahdollistaa myös vaikeampien ajatusten ja tunteiden ilmaisun. Työskentelyotteeni on aktiivinen, eli vien keskustelua eteenpäin ja autan asiakasta jäsentämään omaa tilannettaan. Haluan kuitenkin myös antaa asiakkaan tarinalle tilaa ja aikaa, ilman kiireen tuntua. Haluan myös tarjota mahdollisuuden pysähtyä ja olla tässä hetkessä.

Ajattelen, että terapiaprosessi muotoutuu ennen kaikkea asiakkaan ja terapeutin välisestä tasavertaisesta yhteistyöstä. Pyrinkin ohjaamaan terapiaprosessia eteenpäin asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Tavoitteeni on tällä tavoin tukea asiakasta kohti hänelle itselle mielekästä ja arvokasta elämää.

About my therapy sessions

Tapaamisilla keskustellaan sinulle merkityksellisistä ja mieltäsi painavista asioista. Voit tulla yksittäiselle käynnille pohtimaan esimerkiksi akuuttia elämänkriisiä tai pidempään jatkunutta kuormitusta. Voimme myös sopia toiveidesi ja tarpeidesi pohjalta pidemmästä hoitojaksosta.

Keskustelun ohella hyödynnän tapaamisilla monipuolisesti kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä, kuten esimerkiksi rentoutumista sekä kokemuksellisia mielikuva- tai altistusharjoituksia. Tapaamisten sisällöt rakentuvat kuitenkin aina sinun ehdoillasi.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja minulla on useamman vuoden työkokemus erikoissairaanhoidosta, jossa olen työskennellyt nuorten ja perheiden kanssa. Tämän lisäksi olen työskennellyt aikuisten kanssa yksityisvastaanotolla. Minulla on kokemusta etenkin mieliala- ja ahdistuneisuuspulmien kanssa työskentelystä sekä neuropsykiatrisista oirekuvista. Minulla on myös lisäkoulutusta sosiaalisen ahdistuneisuuden sekä psykoottistyyppisen oireilun hoidosta.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 13-vuotiaiden nuorten kanssa.

First session price

90.00

Regular session price

75.00

Pricing details

Nettiajanvarauksen ajat ovat toteutettavissa myös etäyhteydellä (Teams). Mikäli toivot etätapaamista, laitahan tästä erillisen viestin.