Home Page / Find Your Therapist / Pasi Korhonen

Pasi Korhonen

Psychotherapist, Nurse, Other
Lappeenranta, Keskusta
Kouvola, Keskusta
Etäyhteyksin koko Suomi,
English Finnish
Customer Groups
Families Couples Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Weekend appointments Evening appointments Daytime appointments
Työskentelen systeemisesti ja integratiivisesti eri tapoja hyödyntäen asiakkaan/asiakkaiden tarpeen mukaan. Uskon siihen mitä vuorovaikutuksessa tapahtuu, luon tilaa vuoropuhelulle ja pyrin helpottamaan tätä prosessia. Ymmärretään historiaa, mahdollistetaan uuden luominen ja luottamuksen luominen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Other
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy Kela intensive medical rehabilitation (adults) Kela intensive medical rehabilitation (families)

Additional Training

Dialectical behavior therapy (DBT) Sexual therapeutic knowledge

About me as a therapist

Olen aktiivinen, luova, käytän huumoria tarpeen mukaan, olen jämpti mutta tilaa antava, rauhallinen, pohtiva. En ole kaiken tietävä, luon tilaa asiakkaan / asiakkaiden pohdinnalle ja autan heitä löytämään omat ratkaisut. Ymmärretään historiaa, mahdollistetaan uuden luominen ja luottamuksen luominen, pyrin luovaan ja jämäkkään otteeseen. Ihminen tulee kuulluksi erikseen ja yhdessä, parisuhteessa pohditaan asioita, luodaan tilaa, toiveita, ajatuksia. Annetaan tilaa tunteille, ajatuksille, tuetaan positiivisia ajatuksia ja löydetään toivoa. Olen puolueeton ja suorapuheinen sellaisissa asioissa joissa täytyy asia tuoda esiin selkeästi. Seksuaalineuvonnassa / seksuaaliterapiassa pyrin luovaan ja asioiden kohtaamiseen / ymmärtämiseen ja auttamaan löytämään asioihin oma tie. Vahvuutenani on positiivinen ote, moninainen tieto asioista, jämäkkyys, selkeäsanaisuus, voimavarojen ja toivon löytyminen.

Huom! Kaikki yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Kaikkien kanssa yleensä teen jonkinlaisen aluksi sukupuun, mistä tulee vähän historiaa. Mikä juuri nyt saanut tulemaan terapiaan, ajankohtaiset asiat. Tavoitteet-suunnitelma -arviointi jossain vaiheessa. Käytän myös nelikenttäanalyysia, voimavaroja-haasteita-mahdollisuuksia-esteitä systeemiä. Parien ja perheiden kanssa sukupuu, historia, tehtäviä liittyen omaan pohdintaan, yhteiseen pohdintaan, kotitehtäviä mm. pohdintoja ja kirjallisuuden lukemista. Myös rentoutuminen, DKT-harjoitukset , tietoinen läsnäolo. Käytän paljon fläppitaulua. Seksuaalineuvonnassa / seksuaaliterapiassa kuvat, harjoitteet, fysiologia/anatomia ja myös ihan tiedon jakaminen.

Issues often worked with
Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Psychotic disorders Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Sexual problems Anger management Anxiety towards social situations Eating disorders Challenges in parenting Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Eating disorders Psychotic disorders Child welfare
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja, Valviran ja Kelan hyväksymä erityistason perheterapeutti sekä Kelan hyväksymä pariterapeutti. Lisäksi olen valmistunut Väestöliitolta seksuaaliterapeutiksi 2020. Olen pitkään ollut aikuis- ja nuorisopsykiatriassa, yli 30-vuotta, ja tehnyt paljon työtä eri psykiatristen ongelmien kanssa niin yksilö kuin pari- ja perhetasolla. Erityisosaamista koulutusten suhteen juuri syömishäiriöt (Maudsley-koulutus) , DKT-koulutus käyty ja harjoitteet (mindfulness). Lisäksi nuorisopsykiatrinen tasokoulutus. Lukuisia muita lyhyitä koulutuksia. Väkivaltatyötä teen ajankohtaisesti turvakodilla.

Client group

Työskentelen nuorten, aikuisten ja parien ja perheiden kanssa. Kiinnostuksen kohteena parit-perheet, seksuaalisuuteen liittyvät asiat. Myös käyttäytymiseen, syömishäiriöihin liittyvät asiat. Teen myös kotikäyntejä jonkin verran.

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.