Home Page / Find Your Therapist / Päivi Korkeala

Päivi Korkeala

Psychotherapist, Psychiatric staff nurse, Couple therapy
Helsinki, Kamppi
Helsinki, Vallila
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
Palveluni on tarkoitettu kaikille, jotka tarvitsevat apua henkilökohtaisissa vaikeuksissa tai perhe-elämään tai parisuhteeseen liittyvissä haasteissa. Kela-pätevyys perhe-ja paripsykoterapiaan (ei yksilöpsykoterapiaan).
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Crisis and traumas

About me as a therapist

Terapeuttina olen rauhallinen, asiakasta tukeva ja käytännönläheinen. Työskentelytapani on keskustelupainotteinen, tutkiva ja menneisyyttä huomioiva.
Ydinosaamisalueitani ovat perheterapia, pariterapia, vanhempainohjaus, transnationaalinen hoitotyö, lasten ja nuorten mielenterveystyö. Autan mielelläni vanhemmuuden haasteisiin, lapsen haastavaan käyttäytymiseen, uusperheeseen ja somaattisesti pitkäaikaissairaan lapsen vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Minulla on pitkä työkokemus työskentelystä lastenpsykiatriassa lasten, vanhempien ja perheiden parissa.

Pätevyyttäni koskevat tiedot on merkitty Kelan kuntoutuksen palveluntuottajarekisteriin seuraavasti:
Aikuiset 26-67-vuotiaat: Perheterapia, pariterapia
Nuoret 16-25-vuotiaat: Perheterapia, pariterapia.

Teen työtä tarvittaessa myös tulkin välityksellä (maksusitoumus oltava tulkkipalvelujen käyttöä varten).

About my therapy sessions

Vastaanotot ovat vuorovaikutteista keskustelua asiakkaan tai asiakkaiden toiveiden pohjalta. Aluksi käymme läpi asiakkaan tai asiakkaiden syyt hakeutua terapiaan ja teemme yhdessä tavoitteet terapialle. Perhe- tai pariterapian kestoksi saattaa riittää jo muutama tapaaminen, joskus vaaditaan pidempää yhteistä työskentelyä. Tapaamisia voi olla joka toinen viikko, joskus harvajaksoisuus, esim. kerran kuukaudessa, riittää.

Issues often worked with
Relationship problems Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Anxiety towards social situations Obsessive-compulsive disorder Anger management Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Bipolar disorder Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
Areas of Specialization
Adoption & placement Bipolar disorder Child welfare Multiculturalism / immigrants Neuropsychiatric patients Seriously traumatized patients and dissociative disorders Diversity of Sexuality and Gender
My professional background and knowledge

Lisäkoulutus traumahoitoon: Narratiivinen altistusterapia (NET), Tampereen yliopisto

First session price

95.00

Regular session price

95.00

Pricing details

60 min. 95,00
90 min. 145,00