Home Page / Find Your Therapist / Nora Timonen

Nora Timonen

In education Psychiatric staff nurse, Crisis and trauma
Lahti, Keski-Lahti
English Finnish
Customer Groups
Couples Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Etsitkö keskustelutukea elämäntilanteesi pohtimiseen? Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaaliterapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija (traumaterapia). Yhdessä tutkien on mahdollista löytää uusia näkökulmia ja oivalluksia, sekä toimintatapoja elämään.
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Crisis and traumas Sexual therapeutic knowledge EMDR

About me as a therapist

Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, seksuaaliterapeutti ja psykoterapeuttiopiskelija (traumaterapia), minulla on vuosien laaja kokemus aikuispsykiatriasta. Pidän tärkeänä luottamuksellisen ja hyvän yhteistyösuhteen rakentamista asiakkaan kanssa. Työskentelen asiakaslähtöisesti ja olen terapeuttina aktiivinen sekä empaattinen.

Huom! Yhteydenotot Minduun kautta ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiassa työskentelemme yhdessä asiakkaan lähtökohdista käsin. Tapaamisen alussa luomme tavoitteen, jonka mukaan etenemme työskentelyssä. Käynneillä voimme keskustelun lisäksi tehdä erilaisia tehtäviä ja harjoituksia (esim. keholliset menetelmät, läsnäoloharjoitukset), myös kotitehtäviä voidaan käyttää terapiaprosessin tukena. Yhdessä tutkien on mahdollista löytää uusia näkökulmia ja oivalluksia, sekä toimintatapoja elämään.

Issues often worked with
Gender or Sexual-Identity Questions Personal growth and development Challenging life situation Sexual abuse Processing my past Sexual problems Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Diversity of Sexuality and Gender Seriously traumatized patients and dissociative disorders
My professional background and knowledge

Olen pohjakoulutukseltani mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunut sairaanhoitaja (AMK). Olen suorittanut seksuaalineuvojan ja seksuaaliterapeutin opintojen lisäksi kolmivuotisen ratkaisukeskeisen terapian koulutusohjelman ja kriisi- ja traumatyön lisäopinnot. Parhaillaan suoritan traumapsykoterapeutin opintoja Oulun yliopistossa. Olen myös suorittanut EMDR-koulutuksen.

Client group

Työskentelen aikuisten ja yli 16-vuotiaiden nuorten kanssa. Otan vastaan yksilöasiakkaita ja pareja. Kiinnostuksenani on erilaiset elämän kriisitilanteet, traumatyöskentely ja seksuaalisuuden haasteet.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.