Home Page / Find Your Therapist / Nina Rieskaniemi

Nina Rieskaniemi

Psychotherapist, Occupational therapist, Couple therapy
Videovastaanotto, koko Suomi
Tuusula, Jokela
Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments
Olen pari- ja perhepsykoterapeutti. Teen myös lyhytpsykoterapiaa yksilöiden kanssa (itsemaksava/vakuutusyhtiö). Voit tulla vastaanotolleni yksin, kumppanisi tai perheesi kanssa. Kela-pätevyys sekä Hus palvelusetelisopimus minulla on parien ja perheiden terapioihin, sekä vanhempainohjaukseen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
About me as a therapist

Terapeuttina olen lämpimän vastaanottava, helposti lähestyttävä, tutkiva, ymmärtävä ja empaattinen. Työskentelen asiakasta arvostavasti, ollen tilaa antava, mutta tarpeen mukaan myös aktiivinen. Minulla on yli 20 vuoden kokemus lasten, nuorten, parien ja perheiden parissa työskentelystä. Psykoterapeuttina pyrin luomaan turvallisen tilan ja paikan, jossa kaikilla on mahdolliduus kertoa oma tarina - että jokainen voi saada oman äänensä ja ajatuksensa kuuluville ja toisten sen kuulevan.

About my therapy sessions

Pariterapiassa hoidetaan parisuhdetta - pyrimme tapaamisilla yhdessä vahvistamaan parisuhteen vuorovaikutusta, tunnesuhdetta sekä yksilöiden yhteistä ymmärrystä. Aina sen mukaan mikä sinun tai teidän tilanteenne on. Käytän sovitusti keskustelun apuna myös kuvatyöskentelyä ja mahdollisuutta koota ja jäsentää asioita näkyväksi taululle. Vastaanotolla kaikki tunteet ja ajatukset otetaan samalla lempeydellä vastaan - kuullaan ja kuunnellaan itseämme ja toisiamme.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anger management Sexual problems Processing my past To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Hurting yourself Treatment of physical illness Anxiety towards social situations
Areas of Specialization
Neuropsychiatric patients Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen työskennellyt yli 20 vuotta lasten ja nuorten sekä perheiden ja parien kanssa. Nyt viimeiset vuodet olen toiminut pari- ja perhepsykoterapeuttina sekä tehnyt lyhytpsykoterapioita työikäisten kanssa. Olen toiminut ammatinharjoittajana terapiatyössä, lastensuojelun puolella perhekuntoutuksessa ja psykiatrian alueella. Olen pitkään työskennellyt neuroepätyypillisten ihmisten sekä kipu-, ahdistus-, ja uupumusasiakkaiden kanssa. Olen lisäksi opiskellut DDP -terapiaa, KAT (kognitiivis-analyyttinen) lyhytterapiaa, ASAHI-ohjaajaksi (hyviä harjoituksia hermoston tasapainottamiseen) sekä nyt olen suuntaamassa tunnekeskeisen pariterapian opintoihin. Otan työssäni huomioon mielen lisäksi kehon - kehon tuntemuksien äärelle pysähtyminen ja kehomieliyhteyden vahvistaminen on tärkeää. " Tunteet tapahtuvat kehossamme ja kehomme tarjoaa hyvän välineen niiden säätelyyn."

Additional information

Ota rohkeasti yhteyttä ! Vastaanottoni sijaitsee loistavasti Jokelan juna-aseman lähellä ja parkkipaikkojakin on todella hyvin - ja muista että etävastaanottokin on mahdollista !

First session price

85.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Pari- ja perheterapia 90 min - 150e
Yksilön lyhytpsykoterapia 45 min - 85 e