Home Page / Find Your Therapist / Nina Rahunen

Nina Rahunen

In education Occupational health nurse, Solution-oriented
Tampere, Keskusta
Etäyhteydellä koko Suomi,
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Daytime appointments Evening appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Opiskelen ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi ja vastaanotan koulutuspsykoterapia-asiakkaita. Autan Sinua elämän pulmatilanteissa ja niistä selviämisessä asiakasta arvostavalla työskentelyllä. Tavoitteenani on auttaa Sinua pääsemään omiin tavoitteisiisi.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina minulle on tärkeää, että asiakas kokee olonsa turvalliseksi sekä tulevansa kuulluksi. Vastaanotollani työskentely tapahtuu asiakkaan toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti. Ratkaisukeskeisen terapian periaatteisiin kuuluu terapeutin ja asiakkaan välinen yhteistyö ja tasavertainen dialogi. Terapeutin tehtävä on kunnioittaa asiakkaan asiantuntemusta omasta elämästään ja auttaa häntä löytämään itsestään ratkaisuja ja voimavaroja. Usein vastaanotolla jäsennämme asioita paperille tai pohdimme erilaisia asioita, joita olisi terapiaistuntojen välillä hyvä pohtia rauhassa. Terapeuttina minun tehtävä on tukea Sinua muutosprosessissa omaan hyvinvointiin liittyen. Sinulta toivon rohkeutta ottaa asioita puheeksi ja rohkeutta ottaa yhteyttä!

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Terapiaistunto kestää 45 minuuttia. Sen aikana käydään läpi asiakkaan nostamia asioita läpi, pohditaan asiakkaan kokemia haasteita ja niihin liittyviä muutostoiveita. Lisäksi sovitaan yhteisistä työskentelytavoista. Mikäli asiakas haluaa, niin pohdimme "kotitehtäviä" eli asioita, joita on hyvä miettiä terapiaistuntojen välillä. Varsinainen terapiatyö tapahtuu usein juurikin istuntojen välillä, kun asiakkaalla on mahdollisuus pohtia asioita rauhassa.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Sexual problems Processing my past Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Gender or Sexual-Identity Questions Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Minulla on terveydenhoitajan pohjakoulutus, mutta olen opiskellut lisäksi työterveyshoitajaksi, terveystieteiden maisteriksi sekä työhyvinvointipäälliköksi. Olen työskennellyt lähes 30 vuotta terveydenhuollossa erilaisissa rooleissa pääsääntöisesti nuorten aikuisten, aikuisten ja ikäihmisten parissa.

Client group

Työskentelen yli 18-vuotiaiden aikuisten kanssa. Kiinnostukseni on erityisesti käydä voimaannuttavia keskusteluja asiakkaiden kanssa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.