Home Page / Find Your Therapist / Nina Nicklén

Nina Nicklén

Psychological therapy Psychologist, No psychotherapeutic education
HELSINKI, HELSINKI
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Youth 13-17y Couples
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist is a licensed psychologist and healthcare professional. They are not, however, a licensed psychotherapist and thus not eligible for e.g. Kela’s psychotherapy reimbursements. Read More.
Haluatko nauttia vielä enemmän elämästä, ymmärtää tunteitasi ja ajatuksiasi paremmin ja löytää tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi? Psykologin palveluni antavat työkaluja hyvinvointiin, kykyyn ymmärtää itseä ja muuttaa omaa toimintaan haluttuun suuntaan.
Psychotherapeutic Orientation
  • No psychotherapeutic education
Additional Training

Interpersonal psychotherapy (IPT)

About me as a therapist

Olen koulutukseltani psykologi ja toiminut laajan työurani aikana hyvin eri ikäisten ja taustaisten ihmisten kanssa. Laaja työkokemus ja omat elämässä kohtaamani haasteet ovat auttaneet minua ymmärtämään minkälaisia syitä usein elämänhaasteiden takaa löytyy ja mitä työkaluja muutokseen ja hyvinvointiin tarvitaan.
Psykologina minulle on tärkeää tarjota tila, jossa sinä voi tulla kuulluksi ja ymmärretyksi kaikkien ajatusten ja tunteiden kanssa. Välillä meillä on ajatuksia, joiden ääneen sanominen voi tuntua ahdistavalta ja hävettävältä, ja usein kun päässä pyörivä ajatus on tullut kuulluksi ja ymmärretyksi, niin olo helpottaa välittömästi. Psykologina tehtäväni onkin auttaa sinua löytämään ymmärrystä erilaisiin kokemuksiin, tukea sinua kohti haluamaasi muutosta ja lisätä hyvinvointiasi.

About my therapy sessions

Käynneille voi tulla pienen tai suuren mieltä askarruttavan asian kanssa. Käynteihin ei tarvitse diagnoosia, eikä psykologin luona ole aiemmin tarvinnut aiemmin käydä. Joskus helpotusta ja ymmärrystä voi saada yhdestä kerrasta, joskus tarvitaan useampi kerta. Käyntien teemat lähtevät aina sinun tarpeistasi ja siitä mihin sinä toivot muutosta. Keskustelussa me yhdessä pyrimme löytämään vastauksia sinua askarruttaviin asioihin ja mietimme konkreettisia askelia siihen, miten toivomasi muutos mahdollistuu. Minulle on tärkeää, että voit käynneillä jakaa sen verran asioita, kun sinusta tuntuu hyvältä, koska mielen ymmärrykseen ja sen muutokseen tarvitaan paikka, jossa voi edetä omalla tahdilla ja tuntea olonsa turvalliseksi. Käytän keskustelun lisäksi myös erilaisia helppoja ja mielikuva ja hengitysharjoitteita, jotka auttavat lievittämään ahdistusta, pitkäaikaista stressiä ja auttavat uniongelmiin.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Subtance abuse/addiction Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Eating disorders Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear Anger management Processing my past Sexual abuse To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Personal growth and development Difficulty sleeping Hurting yourself Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Interpersoonallisen psykoterapiakoulutus( Ei KELA korvattava terapia) on tämänhetkisiin ihmissuhteisiin keskittyvä tavoitteellinen ja aikarajoitteinen käyntijakso( 10-12 kertaa), jonka on useissa tutkimuksissa nähty toimivan erityisen tehokkaasti masennuksen hoidossa.
Rakentava vuorovaikutusohjaaja NVC( Nonviolent communication teoriaan pohjautuva). Autan asiakasta tunnistamaan tarpeita, jotka edistävät asiakkaiden hyvinvointia ja motivaatiota haluttuun muutokseen. Menetelmän avulla valmennan asiakkaita myös ilmaisemaan selkeästi vuorovaikutuksessa omia tarpeita ja kuulemaan toisen osapuolen tarpeita.
Kokonaisvaltaisen rentoutusohjaajan koulutus 2018, Tanssin ja somatiikan koulutus 2017. Ohjaan erilaisia kehollisia ja hengitysharjoituksia, jotka tutkitun tiedon mukaan auttavat säätelemään voimakkaita tunteita, ovat apu stressin kokemuksiin ja auttavat löytämään uusia ratkaisuja koettuihin haasteisiin.

First session price

75.00

Regular session price

85.00

Pricing details

Tutustumiskäynti 60 min / 50€
Yksittäinen käynti 60 min / 100€
Sovittu vähintään 5 käynnin jakso 60 min / 85€
Paritapaaminen 60 min / 120€ tai 90min / 180€