Home Page / Find Your Therapist / Nina Kauppinen

Nina Kauppinen

Psychotherapist, Licentiate of Political Sciences, Couple therapy
Turku, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Couples Families
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
Narrative and dialogical couple and family therapy, emotionally focused therapy, divorce councelling.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Recource-oriented family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

About me as a therapist

Terapeuttina olen aktiivinen, asiakasta arvostava ja toivoa herättävä. Teen työtä tutkivalla asenteella eri näkökulmia etsien. Haastan myös ihmisiä ajattelemaan uudella tavalla itsestään, parisuhteestaan ja perheestään. Muutos on vaikeissakin tilanteissa aina mahdollista! Tunnekeskeisessä pariterapiaprosessissa tunteista puhutaan yhä syvemmällä tasolla ja niitä myös koetaan istunnoissa.

About my therapy sessions

Voimavarakeskeinen pariterapia auttaa paria näkemään tilanteensa vuorovaikutuskuviona sekä tarinana, jota voi muuttaa. Tavoitteena on tulla kuulluksi ja saada ymmärrystä, ns. aito dialogi pariskunnan välillä. Pariterapiassa keskeistä on parisuhteen vahvuuksien löytäminen.
Tunnekeskeinen pariterapia on pidempi prosessi, jossa edetään tiettyjen vaiheiden mukaan yhä syvemmälle tunnetasolle. Tunnekeskeisessä pariterapiassa tavoitteena on palauttaa riittävän turvallinen tunneyhteys parin välille pysäyttämällä negatiivinen vuorovaikutuskehä ja oppimalla uusia tapoja vuorovaikutukseen. Prosessiin kuuluvat myös yksilötapaamiset. Tunnekeskeinen pariterapia ei sovellu tilanteisiin, joissa ero on todennäköinen, uskottomuuskriisi on akuutissa vaiheessa tai jossa suhdetta vaikeuttaa hoitamaton riippuvuusongelma.
Eroihin liittyvä tuki räätälöidään tilanteen mukaan esim. yksilötuki erossa selviytymiseksi, konsultaatio huoltoriita-asiassa tai hyvän erovanhemmuuden rakentaminen parina.

Issues often worked with
Relationship problems Challenging life situation Challenges in parenting Sexual problems
Areas of Specialization
Child welfare
My professional background and knowledge

Ammatillinen osaaminen ja työkokemukseni ovat pariterapian, perheterapian, eroihin liittyvän työn (huoltoriidat, sovittelut, konsultaatiot, hyvän eronjälkeisen yhteistyön rakentaminen, eroryhmät, yksilötuki erosta selviytymiseen), lastensuojelun ja päihdetyön alalta.
Minulla on tunnekeskeisen pariterapian (EFT) kansainvälinen C-tason pätevyys ja olen paripsykoterapeuttina Kelan kuntoutuspsykoterapian palveluntuottajana.

Client group

Olen erittäin kiinnostunut kaikesta parisuhteisiin ja eroihin liittyvästä lapsen näkökulmaa unohtamatta!

Additional information

Voit tutustua ajatuksiini Parisuhdeneuvolan sivuilla https://www.vauva.fi/teema/parisuhdeneuvola. Kirjoitan myös blogia Rakkakauden ammattilaiset-blogiyhteisössä, jota voit seurata täältä https://www.vauva.fi/blogit/rakkauden-ammattilaiset/avainsana/11022/12360

First session price

135.00

Regular session price

150.00

Pricing details

Pari- tai perhetapaaminen 150 e/90 min, 5 kerran paketti 675 euroa. Kela-pätevyys perheterapiaan ja pariterapiaan. Yksilötapaaminen 95 e/60 min.