Home Page / Find Your Therapist / Mirkku Kuivalainen

Mirkku Kuivalainen

In education Bachelor of Social Services, Crisis and trauma
Etäyhteydellä koko Suomi,
Lahti, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments
This therapist offers education therapy. Read More.
Hei! Olen traumapsykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan koulutuspsykoterapiaa ja terapeuttista keskustelutukea erilaisiin elämän haasteisiin. Pidän tärkeänä luottamuksellista ja turvallista yhteistyösuhdetta, yksilöllisyyttä sekä kehon ja mielen yhteyden huomioimista. Tervetuloa vastaanotolle!
Psychotherapeutic Orientation
  • Crisis and trauma
Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Olen traumapsykoterapeuttiopiskelija. Tarjoan psykoterapeuttista keskustelutukea sekä opintoihini kuuluvaa koulutuspsykoterapiaa.
Pidän tärkeänä luottamuksellista ja turvallista ilmapiiriä, kuulluksi ja nähdyksi tulemisen kokemusta, yksilöllisiä tavoitteita sekä avoimen ja vastavuoroisen yhteistyösuhteen muodostumista. Olen helposti lähestyttävä, asiakasta kuunteleva, mutta myös aktiivinen, osallistava ja yhdessä pohtiva.

Tehdään yhdessä terapiasta Sinun näköisesi matka, jossa on tilaa turvallisesti tuntea, kokea ja oivaltaa.

Huom! Kaikki yhteydenotot ohjautuvat Terapiatalo Nosteen asiakaspalveluun.

About my therapy sessions

Koulutukseltani olen sosionomi, kriisityöntekijä sekä Hoivaa ja Leiki-ohjaaja ja kyseisen menetelmän työnohjaaja. Menetelmää voidaan hyödyntää osana terapiaa vahvistamaan vanhemman ja lapsen välistä tunnesuhdetta raskaus- ja vauva-ajasta aina viiteen ikävuoteen asti. Olen työskennellyt vankilan perheosastolla sekä matalan kynnyksen palveluissa. Osaamisalueitani ja mielenkiinnon kohteitani ovat kiintymyssuhteet, ylisukupolvisuus, erilaiset kriisit, yksittäiset ja kehitykselliset traumat.

Asiakkaan tarpeiden mukaisesti voidaan sopia muutaman kerran jaksosta tai pitkäkestoisesta työskentelystä.
Traumapsykoterapeuttisessa työskentelyssä huomioidaan keskustelun ohella myös kehon ja mielen yhteys. Terapiassa edetään kolmivaiheisen mallin mukaan (vakauttaminen, traumamuistojen käsittely, uudelleen suuntautuminen). Toisinaan voidaan pysyä pelkässä vakauttamisvaiheessa, jonka tarkoituksena on turvallisuuden kokemuksen vahvistuminen sekä oireiden ja voinnin helpottuminen arjessa.

Issues often worked with
Treatment of physical illness Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Personality disorders Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Sexual abuse Processing my past Sexual problems Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Lisäkoulutukset: Kriisityön koulutusohjelma, Hoivaa ja Leiki-ohjaajan sekä työnohjaajan pätevyydet

Client group

Työskentelen aikuisten kanssa. Kiinnostuksenani ovat erityisesti kriisit ja traumat.

First session price

50.00

Regular session price

50.00

Pricing details

Huom! Lopullinen hinta näkyy Terapiatalo Nosteen ajanvarauksessa.