Home Page / Find Your Therapist / Minttu Kallanranta

Minttu Kallanranta

In education Psychologist, Integrative
Kuopio, Keskusta
Finnish
Customer Groups
Youth 13-17y Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments

Therapist does not accept appointments between 21.12.-3.1.
This therapist offers education therapy. Read More.
Olen psykologi ja opiskelen integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Minulla on kokemusta nuorten ja aikuisten mieliala- ja ahdistusoireiden sekä erilaisten elämänhallinnan, ihmissuhteiden ja elämäntilannemuutosten parissa. Erityisosaamista myös kehollisuuteen ja liikuntaan liittyen.
Psychotherapeutic Orientation
  • Integrative
About me as a therapist

Minulle tärkeä työskentelyn perusta on hyvä yhteistyösuhde ja myötätuntoinen työskentelyote . Pyrin työskentelyssäni hyvään ja avoimeen vuorovaikutukseen, sekä asiakkaan kokonaistilanteen huomioon ottamiseen. Työskentelyni viitekehys on integratiivinen. Mietimme yhdessä sinulle sopivat tavoitteet ja soveltuvat työtavat.

Minulla on kokemusta psykologin työstä kaiken ikäisten aikuisten ja nuorten parissa. Tavallisia syitä varata aika vastaanotolleni ovat esimerkiksi mieliala- ja ahdistusoireet, elämänhallinnan ja ihmissuhteiden alueella ilmenevät ongelmat sekä elämän muutos- ja kriisitilanteet. Erityisosaamista minulla on liittyen psyykkiseen hyvinvointiin, elämäntilannekriiseihin, keholliseen työskentelyyn ja liikunnan aihe-alueisiin.

About my therapy sessions

Voit varata ajan niin lyhyeen kuin pitkäkestoiseenkin terapiaan, tuki- tai kriisikäynnille tai psykologin ohjaus- tai neuvontakäynnille. Käynneillä edetään pääsääntöisesti keskustelun keinoin. Integratiivisuus mahdollistaa erilaisten menetelmien käytön, elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Tapaamisten alussa koen tärkeäksi luottamuksellisen terapiasuhteen luomisen. Käymme yhdessä läpi tilanteesi, toiveesi ja tavoitteesi. Käyntien osana voidaan keskustelun tueksi tehdä muun muassa mielikuva- tai hengitysharjoituksia. Menetelmät valitaan yksilö- ja tilannekohtaisesti, jotta työskentelystä muodostuu juuri sinulle sopivaa.

Issues often worked with
Personality disorders Sexual abuse Treatment of physical illness Hurting yourself Gender or Sexual-Identity Questions Difficulty sleeping Personal growth and development Self-destructive thoughts Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Eating disorders Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen PsM, psykologi ja Integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa 2020–2023. Olen työskennellyt kliinisenä psykologina kaiken ikäisten aikuisten ja nuorten parissa.

First session price

60.00

Regular session price

60.00

Pricing details

Integratiivisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa 2020–2023, ei Kela pätevyyttä

Psykoterapeuttikoulutettavan antama hoito 45 min 60€
Matalan kynnyksen neuvontakäynti 45 min 85€
Tuki- ja kriisikäynti 45 min 85 €