Home Page / Find Your Therapist / Minna Pulli

Minna Pulli

, Psychiatric staff nurse, Solution-oriented
Järvenpää, keskusta
Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y Elderly over 67y Couples
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Evening appointments Weekend appointments
Tarjoan terapeuttista keskusteluhoitoa. Ota yhteyttä, jos olet huolissasi oman mielesi hyvinvoinnista ja terveydestäsi. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen terapeutti ja terveystieteiden maisteri. Vastaanottoni on Järvenpäässä juna-aseman välittömässä läheisyydessä.
Psychotherapeutic Orientation
  • Solution-oriented
About me as a therapist

Terapeuttina pyrin aina positiiviseen ja yhteistyötä vahvistavaan työskentelyyn. Terapeuttina olen joustava ja aktiivinen. Työotteessani olen asiakasta ja hänen muutostoiveitaan arvostava ja annan tilaa asiakkaan pohdinnoille. Vahvuuksinani ovat luovuus ja huumori, jotka auttavat näkemään asioita uudessa valossa. Positiivisesti sävyttyneessä keskustelussa on helpompi nähdä mahdollisuuksia ja uskoa muutokseen.

About my therapy sessions

Ratkaisu- ja voimavarasuuntautuneet keskustelut perustuvat luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen, jossa etsitään uudenlaisia näkökulmia ja ratkaisuja elämän pulmatilanteisiin. Työskentelyn lähtökohtana ovat asiakkaan tavoitteet. Keskusteluissa hyödynnetään olemassa olevia voimavaroja ja mahdollisuuksia, vaikka ne väliaikaisesti olisivatkin hukassa. Tervetuloa keskustelemaan elämääsi liittyvistä kysymyksistä, esimerkiksi ihmissuhteista, elämänhaasteista, terveydestä, työstä, opiskelusta, tulevaisuudesta.

Issues often worked with
Depression/Anxiety Relationship problems Burnout Challenges in parenting Low self-esteem Feeling bad Changing lifestyle Anxiety towards social situations Panic attacks Obsessive-compulsive disorder Phobia/fear To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Challenging life situation Self-destructive thoughts Bipolar disorder Personality disorders Psychotic disorders Personal growth and development Difficulty sleeping Treatment of physical illness
My professional background and knowledge

Taustaltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveystieteiden maisteri. Kokemusta mielenterveystyössä on karttunut jo parikymmentä vuotta, olen tehnyt asiakastyötä nuoriso- ja aikuispsykiatriassa sekä toimin koulutus-ja kehittämistehtävissä. Ratkaisukeskeisen terapian lisäksi sovellan työskentelyssäni myös kognitiivisen lähestymistavan ajatuksia ja menetelmiä.

Client group

.

First session price

70.00

Regular session price

70.00

Pricing details

70.00 45 min.
140.00 90 min.