Home Page / Find Your Therapist / Minna Nyrhinen

Minna Nyrhinen

Psychotherapist, Occupational health nurse, Couple therapy
Turku, Keskikaupunki
Finnish
Customer Groups
Families Couples Elderly over 67y Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Long-term Short-term
Availability
Evening appointments Daytime appointments Weekend appointments
Arki- tai työelämän MUUTOKSET saattavat aiheuttaa haasteita parisuhteeseen. Pariterapiaan voi hakeutua suhteen eri vaiheissa. Keskustelun aiheina on usein uskottomuus, lasten kasvatukseen liittyvät pulmat tai muut parisuhdetta kuormittavat asiat. Tervetuloa vastaanotolle yhdessä tai yksin.
Psychotherapeutic Orientation
  • Couple therapy
  • Family therapy
Provided KELA Services

Kela rehabilitation psychotherapy

Additional Training

Supporting attachment Crisis and traumas

About me as a therapist

Koulutukseni viitekehys on niin psykoterapiassa kuin työnohjauksessa integratiivinen. Käytän terapiatyössäni mm. systeemiteoriaan sekä kiintymyssuhdeteoriaan pohjautuvaa tutkimustietoa. Terapiavastaanottolla on tärkeää, että terapiaprosessi pystyy joustamaan asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Toimin perheterapeuttina Humanan tarjoamassa lastensuojelun avopalveluissa. Teen kotiin vietävää avoperhekuntoutusta, perhearviointia sekä tehostettua perhetyötä.

About my therapy sessions

PARITERAPIA
Parisuhteen tyypillisiä ongelmatilanteita ovat esim. rinnakkaissuhteet, eron uhka, päihteet, adoptio ja puolison sairaus. Pariterapian kesto on useimmiten 90 minuuttia. Puolisot voivat käydä myös erikseen yksilökäynnillä. Vastaanotto on tavallisesti 2-4 viikon välein. Pariterapian pituus määräytyy käsiteltävien asioiden luonteen, asetettujen tavoitteiden sekä työskentelytavan perusteella.
PERHETERAPIA
Perheterapia soveltuu perheenjäsenten välisten vuorovaikutusongelmien ratkaisumenetelmäksi tai tueksi perheen kriiseissä. Perheterapia voidaan yhdistää muihin hoitomuotoihin, kun joku perheenjäsenistä sairastuu. Perheterapiassa tehdään työtä ryhmän kanssa, jolla on yhteinen historia. Vastaanotolla perheen kokoonpanot voivat vaihdella, mutta käytännön järjestelyistä sovitaan ensimmäisellä kerralla. Perheterapian alussa tapaamisia on tiiviisti (esim. kerran viikossa) ja jatkokäynnit 2-3 viikon välein.

Issues often worked with
Sexual abuse Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Bipolar disorder Self-destructive thoughts Challenging life situation Processing my past Sexual problems Anger management Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Challenges in parenting Burnout Subtance abuse/addiction Relationship problems Depression/Anxiety
Areas of Specialization
Obsessive-compulsive disorders Personality disorders Bipolar disorder Pregnancy & birth Child welfare Adoption & placement
My professional background and knowledge

Olen Minna Nyrhinen ja koulutukseltani erityistason pari - ja perhepsykoterapeutti. Minulla on myös työnohjaajan koulutus.

Pohjakoulutukseltani olen terveydenhoitaja, työterveyshoitaja (AMK). Lisäksi olen käynyt erilaisia lyhyempiä lisäkoulutuksia mm. voimauttava valokuva, mukautettu rentoutus, jännitysryhmän ohjaajakoulutus sekä useita työterveyslaitoksen toteuttamia täydennyskoulutuksia liittyen ihmisen työterveyteen.

Minulla on pitkä työura työterveyshuollossa vastaavana työterveyshoitajana. Työn kautta minulle on syntynyt näkemys eri alojen työelämän haasteista ja vahvaa osaamista verkostoyhteistyöstä. Tällä hetkellä työskentelen lapsiperheiden kanssa lastensuojelun avopalveluissa.

Client group

Kohderyhmäni ovat aikuiset sekä parit ja perheet.

First session price

95.00

Regular session price

115.00

Pricing details

pariterapia 115euroa/60 min, 160 euroa/90 min
perheterapia 140euroa/ 60 min, 200 euroa/ 90 min

Yksilökäynti , kriisi- ja tukikäynti 60 min/ 115 euroa