Home Page / Find Your Therapist / Mikko Luukkainen

Mikko Luukkainen

In education Psychologist, Cognitive behavior therapy (CBT)
Helsinki, Arkadiankatu, etäyhteydellä koko Suomi
English Finnish
Customer Groups
Adults 18-67y
Length of Therapy
Single consultation Short-term
Availability
Daytime appointments

Therapist does not accept appointments between 21.4.-6.6.
This therapist offers education therapy. Read More.
Erityisosaamistani on työhön ja elämäntilanteisiin liittyvä stressi, uupumus ja jaksaminen. Ympäristön vaatimukset, omat vaatimukset ja muutokset voivat ajaa ihmisen ahtaalle. Vauhti voi kiihtyä liian kovaksi. Silloin on hyvä pysähtyä tutkimaan tilannetta, jotta metsä alkaisi taas näkyä puilta.
Psychotherapeutic Orientation
  • Cognitive behavior therapy (CBT)
  • Cognitive
About me as a therapist

Olen rauhallinen ja tutkiva kuuntelija, ja tarvittaessa aktiivinen keskustelija ja tilanteen jäsentäjä. Terapeuttina kunnioitan asiakkaan tahtia, toiveita ja tavoitteita.

Pidän vahvuutenani luottamukseen, avoimuuteen ja arvostukseen perustuvan yhteistyösuhteen rakentamista. Hyvä yhteistyö asiakkaan ja terapeutin välillä on terapian tuloksellisuuden edellytys.

About my therapy sessions

Autan asiakasta tutkimaan rauhallisesti omaa tilannettaan sekä siihen liittyviä ajatuksia ja tunteita. Keskustelun tavoite on auttaa asiakasta löytämään uusia näkökulmia ja etenemismalleja.

Työskentelyni perustuu kokemukseeni työterveyspsykologina ja kliinisenä psykologina. Käytän tarvittaessa kognitiivisen terapian ja käyttäytymisterapian menetelmiä asiakkaan kanssa yhdessä sopien.

Issues often worked with
Anger management Phobia/fear Obsessive-compulsive disorder Panic attacks Anxiety towards social situations Treatment of physical illness Difficulty sleeping Personal growth and development Challenging life situation To deal with a crime victim, sudden loss or other traumatic experience Processing my past Changing lifestyle Feeling bad Low self-esteem Burnout Relationship problems Depression/Anxiety
My professional background and knowledge

Olen psykologian ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Työskentelen työterveyshuollossa työterveyspsykologina. Olen työskennellyt myös psykiatrian poliklinikoilla. Pidän yksityisvastaanottoa Arkadiankadulla Helsingissä perjantaisin. Voit varata ajan täällä https://komppi.net/terapeutit/mikko-luukkainen/

First session price

80.00

Regular session price

80.00

Pricing details

Yksittäiset tuki-, kriisi- ja neuvontakäynnit 80 e.